Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Cik maksā Gada pārskats
Nesūtiet lūdzu uz meklētāju- tur neatradu atbildi uz šādu jautājumu: piedāvā no gataviem cipariem sastādīt Gada pārskatu, cik, pēc jūsu domām, tas varētu maksāt?
Atbildes (52)
[img]http://smiles.dolf.ru/dolf_ru_389.gif[/img]
кто подписался за 100лат сделать баланс с присяжным ревизором ?
А если заменить слово "баланс" на ...?!!
За 100 латов с присяжным ревизором - только самообслуживание.
Лиль,наши посты вместе как-то очень неприлично читаются...
Ну дык 100 латов за такую работу вообще как-то матерно звучит.
Atskaitos par pārrunām. Vidējais firmas darbinieku skaits- 36, bilances kopsumma- ~689000 Ls . Tātad- zvērināts revidents. "Gatavie" cipari nemaz nav tik "gatavi"- viss vēl jāsalīdzina u.t.t. Piedāvā apmaksāt TIKAI 100 Ls- par gada pārskata sastādīšanu. Atteicos

Kaut gan naudiņa ļoti vajadzīga, bet padomāju par to darba apjomu

Nezinu, hmmmmm, varbūt arī man nav tasnība, bet tomēr gribas cienīt pašai savu darbu.
Domāju ka pareizi darīji. Man šķiet, ka piedalīties šajā pasākumā par šādu atalgojumu - būtu zem grāmatveža goda. Acīmredzot iepriekšējam grāmatvedim attiecīgi bija maksājuši, ja jau viņs pirms bilances nodošanas pacēlis cepuri. Kas zin kas tur vēl ir "apakšā"!
Zeida
А у них своего бухгалтера нет???
Tatajna
Nav gan, bet apgrozījuma pārskats par visu gadu ir un dok-ti IT KĀ visi ir "apstrādāti". Šobrīd nekāda darbība nenotiek, visas atskaites tiek nodotas "tukšas".
vajag apskatit dokumenti, ja viss kātriba, nodokli sakrit ar VID izdrukam un citus kontus ari apstradati, kapec ne;-)
Ja vajag visu gadu izlabot, tad. 12*100=??????
Svkar
Vai Jūs esat gatavojis dok-tus zvērinātajiem? Es gan esmu- nedomāju, ka tas maksā tikai 100 Ls. Pie tam neviens jau man nedeva "rakāties" tajos ciparos, parādīja kontu apgrozījumu par gadu ar piebildi, ka viss ir savadīts
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture