Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Atliktā nodokļa aktīvs - ilgtermiņa ieguldījumu kustības pārskatā Uz tēmu sarakstu
Atliktā nodokļa aktīvs - ilgtermiņa ieguldījumu kustības pārskatā
Labrīt, kolēģi!
Vai kāds var man, lūdzu, paskaidrot, kā lai pareizi ieliek atliktā nodokļa aktīvu ilgtermiņa ieguldījumu kustības pārskatā? Pārskata gada aprēķinā ir tikai nolietojums, bet vai tad ir korekti likt atliktā nodokļa aprēķinu nolietojuma aprēķina sadaļā? Un tad arī naudas plūsma (netiešā) neiet...
Atbildes (6)
1. Отложенный налог не имеет отношения к упомянутому вами отчету (кстати и он сам уже лет пару как видоизменен и включен в приложение к годовому отчету в качестве обыкновенного примечания.
2. Абсолютно не могу понять связь включения или невключения отложенного налога в какой-либо отчет с наудас плусмой. Как собственно и принципиальную связь движения по долгосрочным с плусмой
Paldies! BET: tā kā man atliktais ir ar "-" (aktīvs), tas - saskaņā ar UGP likuma 20.1.pantu- jānorāda bilancē ilgtermiņa finanšu ieguldījumu sastāvā, pievienojot jaunu posteni "Atliktā nodokļa aktīvi"...
Nu tad pievienojiet (ja esiet droša par topošo peļņu)
Gribu precizēt - sapratu, ka UIN atlikto nodokli naudas plūsmā (netiešā)nav jāliek.Man vienkārši nesanāk, ja ielieku.
Отложенный налог к денежному потоку никакого отношения не имеет.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture