Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Kases grāmata
Sakiet lūdzu, jā kases grāmatu kārto izmantojot programmu Tildes Jumis, tad ir kases grāmata jāizdrukā katru dienu, vai var 1. reizi mēnesī?
Un vai
Atbildes (39)
Martinas да откуда Вы знаете ЧТО ему нужно??Вы знакомы? Ну сколько можно молодежь пинать?Придет время, все в голове уляжется, ночные посиделки закончатся и будет молодой человек работать хорошо и достойно:)

tas gan nav teikts, kuram kurā vecumā "ночные посиделки" beigsies/ Cerēsim, ka Andrejs1993 tik tiešām sapratīs, ka nepietiek ar forumu vien, ka vajag vēl arī mācīties un lasīt likumdošanu (un arī periodiku noder palasīt, kur ir saprotamākā valodā izstāstīts tas likums).
"Martinas да откуда Вы знаете ЧТО ему нужно??" - я читать умею и все его "нужды" тут на форуме прочла.
"Ну сколько можно молодежь пинать?" - а откуда Вы знаете его возраст? Вы знакомы?
Tikai viņš pats zina, kas viņam vajadzīgs.Būtu labi ja viņš jautātu: Kur var palasīt par.....?Kur var uzzināt par......? un tad jau pamatojoties uz likuma pantiem jautātu: Bet kā man izdarīt pareizi ......?Un mēs visi labprāt palīdzēsim.:-)
Ну прицепились, можно подумать здесь так вопросы задаются:Kur var palasīt par.....?Kur var uzzināt par......?
Viss!!! Basta!STOP! Topiks ir slēgts.Netērējiet velti laiku.
Aivareno
Vai jums ir uzticētas šī "topika" atslēgas?
Man šķiet visnotaļ interesanta diskusuja, kāpēc tā jāslēdz?
Citas diskusijas ir daudzkārt bezjēdzīgākas!
Man nekas nav uzticēts.Es cenšos neiesasaitīties šādās diskusijās, bet vienmēr pasaku ko domāju.:-)
Aivareno
Citāti:
Viss!!! Basta!STOP! Topiks ir slēgts.Netērējiet velti laiku.
Es cenšos neiesasaitīties šādās diskusijās, bet vienmēr pasaku ko domāju.
Augstāk minētie teksti gan neliecina par otrajā rindkopā apgalvoto, jebšu es vairs nesaprotu latviešu valodu.
А у меня тоже глупый вопрос-пока бух.болеет попросили поделать
пару м-цев.Касса есть,но, наверное в целях экономии,все приходнае ордера за неделю пропечатаны на одном листе.Оформлено,подписано-все есть,но странно как-то(они говорят удобно и наглядно).
Cik gara tā lapa ir?
Cik orderu tā var пропечатaть на одном листе?
Labāk par formaatu-viena lapā 6 orderi
А как при этом соблюдается процедура, предусмотренная правилами. По правилам приходник должен распечатываться и подписываться в момент передачи денег, а не через неделю.
Какая-то ерунда у Вас.Касса должна закрываться каждый день, ну хотя бы на следующий...Так нельзя.
Вобщем,буду делать как надо-а когда бух.выздоровеет пусть переделывает если хочет.
Dzana не = бух?
Нет.Dzana = бух.в другой фирме(это на время позамещать попросили-поэтому не хотелось со своими порядками соваться)
Grāmatveži kasi nedrīkst taisīt!
03.10.2007 13:43
Grāmatveži kasi nedrīkst taisīt! bet praktiski kas to dara neliela uzņemumā ?
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture