Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Mozhno li obojtisj bez buhgalterskoj programmi? Uz tēmu sarakstu
Mozhno li obojtisj bez buhgalterskoj programmi?
Zdravstvujte, vozhmozhno li vesti buhgalteriju ne ispoljzuja buhgalterskuju programmu? Ili eto slishkom mnogo sumatohi?
Atbildes (47)
Firma maljusenjkaja sovsem, ja prosto vpervije uchastvuju v otkritii novogo predprijatija i vot dumaju, s chego nachatj, no poka bez buhgalterskoj programmi.
Excel jau arī ir datorprogramma. Tikai lai to izmantotu, jums pašam nosacīti jābūt kā programmētājam, gan kā lietotājam.
а на программе работать умеете?
а на программе работать умеете?
А без программы бухучет умеете вести?
Nu da, eto ja umeju, no tolko s deloproizvodstvom u menja ne ochenj
eto ja umeju - и делали уже?
Многие не знающие бухучета рассматривают бухпрограмму как палочку-выручалочку: сама за них учет вести будет.
Jau jau pārzinat grāmatvedību.Tad nav tik svarīgi vai Jums ir programma vai nav. Es piemēram nekad neesmu rakstījis ar roku. Tikai skolā.Tad bija veidlapas un viss bija ar roku. Nopirku Zalkti un vienkārši pamazām pētīju un domāju.Tad ļoti palīdzēja šis VGK klubs.
ZALKTI jau manuprāt var atļauties katrs.Unpilnīgi esmu apmierināta.
Zalkti jau var atļauties.Nav dārgi.Bet nedomāju, ka uzskaiti varētu vest neko nezinot par grāmatvedības principiem un metodēm.Kaut kas jau ir jāzina.:)
Kas teica , ka Diana _ riga neko nezin no grāmatvedības?
Es jau neteicu,ka viņa nekā nezina.
Может и стоит первый годик вести учет вручную.
И, как мне кажется, неплохо было бы из ручной оборотки и из прочих ручных рукописей составить годовой отчет.
Тогда и придет оно - "10" - чувство "необходимости" чего и зачем
Леший, ты садист.
Меня на ведение бухучета вручную хватило ровно на 3 часа. После чего забросила это гнусное дело и не возвращалась к нему уже лет восемь.
Чувство необходимости чег и зачем ко мне пришло намного раньше и совсем через другие ворота.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture