Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Sapulces protokols
Labdien!
Sakiet lūdzu, vai dibinātāju sapulces protokols ir jāliek klāt arī pie gada pārskata?
Paldies!
Atbildes (29)
Jā , ka tiek apstiprināts gada pārskats.
Зачем?? Я не прикладываю. В vadības ziņojumse пишу дату утверждения годового отчета. И всё.
Все инспекции проверяют наличие этого протокола.Сама была свидетелем в прошлую пятницу.Не приняли из-за отсутствия оного.
Только в случае, если один учредитель, то можно на титульном листе написать "утверждаю" и подпись владельца.
V Vidzemes , Latgales sdavala, nikto ne smotrel naličije protokola. V konce vadības zinojuma u menja podpisj valdes priekšsēdētāja par gada pāskata aptiprināšanu.
25.04.2006 11:02
Все инспекции проверяют наличие этого протокола.Сама была свидетелем в прошлую пятницу.Не приняли из-за отсутствия оного.
Только в случае, если один учредитель, то можно на титульном листе написать "утверждаю" и подпись владельца.
- Н-да попробовали бы они у меня из-за этого не принять годовой отчет. Вся инспекция имела бы бледный вид.;)
Я сдавала в Юрмальское СГД и в СГД Рижского района. О наличии протокола даже не заикнулись. Ну про своё СГД УКНП вообще не говорю, они такими глупостями не занимаются.
Как раз в Латгальской и развернули сдавающего.:(
У меня тоже долго искали протокол, но потом удовлетворились утверждением на титульном листе после объяснения, что на фирме один учредитель.Правда, сверились с вадибас зинёюмсом, сколько там человек записано.Может, я доверия не вызываю:(
Nu pēc idejas ja ir īpaši ierakstīts pārskatā - gada pārskats apstiprināts un datumu , tad var nebūt protokols.
Pāgājušo gadu kad nodevu kuriem nebija lika labā pieņēmēja ierakstīt teikumu- gada pārskats apstiprināts - un tad pieņēma. Bet visādi gadās.
Может, я доверия не вызываю
Наверно, так как ни разу не сдавала с протоколом (в разные инспекции), всегда только ссылка на него в отчете и все.
Ну вот, час от часу не легче.:(
Одно утешает,что ни одна я такая.Человека-то передо мной вообще развернули без протокола.
Фу. Буду по почте отправлять. Это просто издевательство - стоять в очередях часами, да еще быть потом развернутым из-за какой-то уж точно никому не нужной бумажки
это месть бухам за требования "ставь штампик":)))
В прошлом году у меня в Латгальском тоже попросили занести протокол позже (лично в кабинет). Есть там в Латгальской одна такая вреднючая инспектор из "кабинетных"

К ней больше в жизни не пойду!
У меня в сообщении написано "Годовой отчет утвержден такого-то числа". В прошлом году этого было достаточно. В какой ромативке написано, что вместе с годовым отчетом сдаётся протокол?
Могу предположить, что на основании этого:
Глава 9
Оформление и подписание годового отчета предприятия
(2) Годовой отчет подписывают:
4) годовой отчет общества на капитале - правление;
А при чем здесь это? Где здесь речь про протокол?
А как ещё правление подпишет годовой отчёт?
Но я не настаиваю, а только высказываю предположение.
Ведь в инспекции ничего не добъёшься.Твердят "читайте закон" и всё.
Logram
А как ещё правление подпишет годовой отчёт?
А правление может подписать отчет до утверждения учредителями. Где написано, что правление подписывает отчет после утверждения?
Komerclikums
5.nodaļa
Sabiedrības gada pārskats un peļņas sadale
174.pants Sabiedrības pārskats
(1) Pēc pārskata gada beigām valde sastāda un paraksta sabiedrības gada pārskatu un nekavējoties iesniedz to revidentam un padomei (ja tāda ir izveidota).
(2) Pēc revidenta atzinuma un padomes ziņojuma saņemšanas valde sasauc dalībnieku sapulci.
(3) Ja sabiedrībai nav padomes, valde sasauc dalībnieku sapulci pēc revidenta atzinuma saņemšanas.
(4) Gada pārskats, revidenta atzinums un padomes ziņojums kopā ar paziņojumu par dalībnieku sapulces sasaukšanu nosūtāms visiem dalībniekiem vai izsludināms saskaņā ar šā likuma 214. un 273.pantanoteikumiem.
(Ar grozījumiem, kas izdarīti ar 22.04.2004. likumu)
179.pants. Sabiedrības gada pārskata apstiprināšana
(1) Sabiedrības gada pārskatu apstiprina dalībnieku sapulce, kuru sasauc valde pēc revidenta atzinuma saņemšanas, bet, ja sabiedrībai ir padome, – arī pēc padomes ziņojuma saņemšanas.
(2) Sabiedrības gada pārskata apstiprināšanu dalībnieku sapulcē atliek, ja šā likuma 176.pantapiektajā daļā noteiktajā kārtībā pieaicinātā revidenta atzinums atšķiras no ievēlētā revidenta atzinuma.
(3) Sabiedrības gada pārskata apstiprināšanu dalībnieku sapulcē atliek, ja to, apstrīdot atsevišķu gada pārskata posteņu pareizību, pieprasa dalībnieki, kuri pārstāv vismaz vienu desmitdaļu no pamatkapitāla.
(4) Ja gada pārskata apstiprināšana atlikta šā panta trešajā daļā minētajā gadījumā, nākamajā dalībnieku sapulcē, kuras darba kārtībā paredzēta tā paša gada pārskata apstiprināšana, dalībnieku mazākums var pieprasīt vēlreiz atlikt gada pārskata apstiprināšanu tikai tad, ja konstatēti jauni apstākļi, kas ir šķērslis gada pārskata apstiprināšanai.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture