Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Gada pārskats
sākumbilance Uz tēmu sarakstu

Kolibri 12.04.2006 16:24
486 ziņojumi
486 ziņojumi
Atbildes (28)
Man bija līdzīgs gadijums.Deklarāciju IU nodevu par gadu , bet slēdzu to uz datumu gad bija reģistrēts SIA. No iesniegtiem dokumentiem par IU bija skaidrs cik jāsaņem tīra peļņa IU ipašniekam ka rezutatu par saimniecisko darbību.Man tā summa parādījās bilances pasīvā- citi aizņemumi, jo no kases par iepriekšējiem gadiem īpašnieka peļņa bija izņemta . Darba alga un nodokli no algas bija samaksāti IU , pircēju un pasūtītāju parādi parādījās bilancē un nākamos ieņēmumos. Saskaitīju PVN precīzi uz parreģistrācijas datumu , šos datus vareju paņemt no PVN reģistrācijas žurnāla . PVN - citos debitoros. Parādi piegadātajiem pasivā, bet aktīva - tas man bija pēc inventarizācijas - krājumos. Varbūt tas jums palīdzēs.
Paldies jums liels. Mēģināšu un cīnīšos! Laika jau ar nav vairs daudz. Vēliet man veiksmi...
Veiksmi jums!
Veiksmi jums!

Kolibri 19.04.2006 08:32
486 ziņojumi
486 ziņojumi
Paldies Ilmai par ieteikto rakstu Bilancē

Kolibri 19.04.2006 15:19
486 ziņojumi
486 ziņojumi
Zvanīja no VID, gada pārskats esot jāpārtaisa, jo SIA sākumbilancei jābūt pa nullēm. ???? Kāpēc pa nullēm nesaprotu. IU taču darbojās un SIA pārņēma visas IU saistības un līdzekļus ????

Kolibri 05.05.2006 14:49
486 ziņojumi
486 ziņojumi
iešu skaidroties

Kolibri 05.05.2006 15:23
486 ziņojumi
486 ziņojumi
Ziniet- kādu VID prasa bilanci - uz sākumu visi atlikumi pa nullēm (tad ar aktu grāmatvedībā pieņem visus aktīvus un pasīvus un krāj kontos apgrozījumus) un beigu atlikums. Man jau šķiet, ka tā viņi prasa, jo nevar ievadīt datubāzē. Bet varbūt ka tā arī ir pareizāk.

Kolibri 06.05.2006 08:14
486 ziņojumi
486 ziņojumi
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt