По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības uzskaites jautājumi. Lietvedība

Pamatlīdzekļu kartiņas Uz tēmu sarakstu

Pamatlīdzekļu kartiņas
Man pamatlīdzekļu kartiņas ir izveidotas Tildē. Kā jūs dariet, vai drukājiet tās vispār ārā? Vai drukājiet tad, kad pamatlīdzeklis tiek norakstīts vai pārdots? Vai ir kaut kur reglamentēts, kādā veidā jāglabā šīs kartiņas-elektroniski vai izdrukātā veidā?
Casy
Casy 24.11.2005 13:55
781 ziņojums

Atbildes (49)

Да в нормальном виде запоминается в экселе. И те, кому нужны отчёты, у себя тоже эксель имеют. Не надо усложнять.
Martinas
Martinas 25.11.2005 22:41
38532 ziņojumi
PDF хорош, если отчет только просмотреть нужно, ничего не меняя. В противном случае нужно посылать в экселе или ворде.
Albina
Albina 25.11.2005 22:47
64891 ziņojums
Мартинас, мне, как программисту, Ваше в нормальном виде, не совсем понятно, потому как я знаю как это делается. Экспортировать данные из базы в ексель не составляет труда, но сделать полновесный отчёт, как из программы - это нужно программировать. Может у Уззи всё ужо запрограммировано, я не в курсе :).
Makssoft
Makssoft 25.11.2005 22:47
24122 ziņojumi
Альбина, а зачем менять кому-то Ваш отчёт?
Makssoft
Makssoft 25.11.2005 22:48
24122 ziņojumi
Здесь речь шла об архивах, пдф - лучший вариант и ничего не распечатывать, потому как распечатать можно в любой момент, как потребуется.
Makssoft
Makssoft 25.11.2005 22:50
24122 ziņojumi
Ушла из калашного ряда.
Martinas
Martinas 25.11.2005 23:42
38532 ziņojumi
jāpiezīmē, ka stipri neilgu laiku atpakaļ grāmatveži strādāja bez datoriem un pat vēl šodien pazīstu dažus tādus, kas strādā ar kalkulatoru un veikalā nopērkamām veidlapām.

un ja veikalā ir nopērkama PL kartīte, tātad viņai ir noteikta funkcija un viņai uzņēmumā ir jābūt, pie kam dokumenta veidā, nevis kaut kur datorā.nu pielritīsiet taču , ka arī pie notara vai uz banku jūs neejat ar disketi.kasattiecas uz to P/L veidlapu tur ir attiecīgi lauki, kuriem jabūt aizpildītiem un ja negribas to darīt ar roku, tad jādrukā vien ārā no datora. mana priekšgājēja bija no tām , kura arī uzskatīja: ai slinkums! es taču te neiešu tērēt papīru! ( ne savu personisko )un galu galā neiešu plēsties pušu! viņa no darba aizgāja, es stājos viņas vietā, tiko atnācu uz šo darbu tā man atnāca lielais nodokļu audits, un inspektori man prasa P/L kartītes, kuru man nav!!!!!! jo tas dators, kurā šīs kartītes " it kā " bija ir neglābjami beigts kopā ar visu datu bāzi.

dokumentam ir jābūt dokumentam un jebkādas atrunas šeit ir nevietā. atvainojiet par manu kategoriskumu, vienkārši nu nav man ko uzrādīt auditoriem un priecīga es par to neesmu.
Indrina
Indrina 28.11.2005 13:04
nav ziņojumu
Makssoft Jūs rakstāt , ka var izdrukāt jebkurā laikā, kad vien ievajadzēsies, bet man tieši tagad tā ir, ka man ļoti , ļoti vajag! bet nekā....:( skumji. bet dators arī ir tikai elektroniska ierīce....
Indrina
Indrina 28.11.2005 13:07
nav ziņojumu
Вопрос о том, как и где хранить архивы. Если Вы решили хранить карточки в электронном виде, то нужно позаботиться о хранении архивов. На том же компьютере хорошо, но я бы ещё скопировала на другой носитель и спрятала в надёжное место :). Где были карточки (всё равно в каком виде бумажном или электронном) до того как компьютер накрылся?

Бумага есть бумага, но если информация в карточках меняется, то Вам приходится распечатывать их каждый год или хранить эту распечатку в электронном виде.

Да уж компьютер - электронное устройство, если обращаться с ним умело, то не нужно делать лишней работы и экономить при этом время и материалы.
Makssoft
Makssoft 28.11.2005 19:48
24122 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.