Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Grāmatvedības uzskaites jautājumi. Lietvedība
Pamatlīdzekļu kartiņas Uz tēmu sarakstu
Atbildes (49)
А я печатаю только на те ОС которые исключаются из учета (мписаны, проданы и т.д...). А все остальные не печатаю. Нужно будет для проверки тогда распечатаю.
У меня клиенты распечатывают присяжнику парскати, в которых есть вся иняформация с карточек, сами карточки не печатают (только расход бумаги большой - хранятся в электронном виде).
Я в этом вопросе педантична. Все распечатываю и подписываю, в конце года, при обьеме более 3000 ОС. Маслом кашу не испортишь.

Dokuto 24.11.2005 14:34
403 ziņojumi
403 ziņojumi
Mums revidents nekad nav prasījis pamatlīdzekļu kartiņas, tikai kopējos pārskatus un nodokļu kartes.
man patreiz iet lielais nodokļu audits un man ir jauzrāda šīs kartītes.

Indrina 24.11.2005 15:04
nav ziņojumu
nav ziņojumu
man ir prasījuši parādīt PL kartītes tematiskajā pārbaudē, bet tematisko pārbaužu man ir daudz un regulāras

Инарочка, но ведь данные по ОС всё время меняются и на момент прихода проверки данные по ОС уже будут другие.
es taču nerēķinu nolietojumu katru mēnesi pamatlīdzekļiem, bet gan tkai reizi gadā, tā, ak visu gadu man kartītes stāv neskartas, ja nāk kāds Pl klāt, tad izdrukāju to PL kartīti pēc nepieciešamības, ja man prasa uzrādīt vai ir iekārtota.
Pilnīgi piekrītu Cleo! lai tās kartītes stāv labāk izdrukātas un neskartas. mūsu uzņēmumā " aizgāja bojā " dators un visas neizdrukātās P/L kartītes kopā ar viņu. dokuments jau tāpēc ir dokuments, lai tas būtu dokumenta formā, nevis tikai datorā.

Indrina 24.11.2005 15:43
nav ziņojumu
nav ziņojumu
Можно сохранить карточки в pdf формате и хранить не только на рабочем компьютере. А распечатывать когда возникнет необходимость.
А если б нам попоробовать КАЖДЫЙ год карточки распечатывать и подшивать, производители бумаги были бы просто в ступоре от щастя.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt