Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Sakaru pakalpojumi!
Sveiki visiem!
Gribētos pakonsultēties ar gudrajiem grāmatvežiem! Mans paziņa uz firmu ir reģistrējis ļoti daudz numurus- lai PVN būtu mazāks, bet šos numurus izmanto privātpersonas! viņam šobrīd būs VIDā tematiskā pārbaude un jautājums vai VIDs nepiesiesies ka viņš ir 1 darbinieks, bet uz firmu reģistrēti ap 30 numuri! kādi varētu būt risinājumi, lai varētu šos rēķinus norakstīt izmaksās un atskaitīt PVN?
Atbildes (13)
неисчермаема "фантазия" предпринимателей...
Telefona numurs - kas lieto? saraksts
Protams, ka VIDs piesiesies! Tas nav reāli!
nu man ar tas liekas pilnīgs absurds, bet nevaru tam cilvēkam iestāstīt ka tā nevajag darīt! VIDs uzliks sodu, tad varbūt būs mācība
Atmaksāsiet PVN un vēl soda naudu!
Pareizi ar tādiem durikiem jau nav iespējams cīnieties, galvenais vajag pateikt savas domas un kādas sankcijas gaida, pats lai domā, kā es saku papīrs man pacieš visu.
Nu, ja tematiskā ir par PVN vai sakaru pakalpojumiem, tad mja, radīsies jautājumi gan..:-/
Nu tad VID-a darbinieki viņam labāk iestāstīs.....;-)
Norma ir 90 numuri 1 biznesmenim, vēl arī 5 krāsu televizori, 7 Canon fotoaparāti, 3 Suzuki moči ...
Neko VID neteiks, teiks - ziķeris!
А почему бы VIDам придираться?!
Они же понимают, что если переусердствуют с такой проверкой, - придётся ответить и за свои звонки по мобильнику. У них тоже есть установленное рабочее время. И если (вдруг нечаянно...), обнаружится нарушение, то, в условиях консолидации бюджета, надо будет искать очередную тысячу сокращаемых.
А почему бы VIDам придираться?!
А по принципу: если они не найдут к чему придраться, то придерутся к ним самим

и именно в условиях консолидации бюджета....
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture