Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Paziņojums par fiziskai personai izmaksātajām summām Uz tēmu sarakstu
Paziņojums par fiziskai personai izmaksātajām summām
Labdien!
Iepērku preci ( esmu I. K. statusā )no fiziskas personas ( fiziskā persona VIDā ir reģistrējusies par saimnieciskās darbības veicēju). Maksāju par preci ar pārskaitījumu. Vai man ir jānodod paziņojums VIDā par fiziskai personai izmaksātajām summām?
Atbildes (9)
Ja darījums paredzēts martā tad paziņojums jāsniedz aprīlī? Kāds būtu jānorāda ienākuma veida kods? Vai pareizi saprotu, ka man tikai jānorāda izmaksātā summa un pārējās ailes nav jāaizpilda?
paziņojums jāsniedz до 01.02.2011.
Ienākuma veida kods noteikti jānorāda. Ja saimnieciskās darbības veicējs Jums pārdod personīgo īpašumu( kas arī nav izslēgts)- tad 3005. kods, ja no savas saimnieciskās darbības , kad neietur izmaksas vietā, 2007. kods. Bet tas viss nākošgad, kā Martinas Jums jau rakstīja.Jūsu gadījumā tā arī būs, ka citas ailes nav jāizpilda.
Bet ja pērku preci- lopu(t i govi) no personas, kura nav saimnieciskas darbības veicēja- nav reģistrēta VID, bet ir pirkšanas pārdošanas līgums- vai jāziņo VID un ka varētu iekļaut Izdevumos?
Zemnieku saimniecība- saimniecīskās darbības veicējs
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture