По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības atskaites, VID - attiecības, informācija, audīts

Darba devēja paziņojums Uz tēmu sarakstu

Darba devēja paziņojums
Продолжаем разгребать завалы..оказывается не сдан отчет...в понедельник понесу...какой может быть штраф и надо ли прилогать обьяснительную...если да что писать-смена буха или его ошибка или что нибудь еще?

спасибо
Trish
Trish 20.03.2010 19:58
92 ziņojumi

Atbildes (3)

Я всегда писала "По техническим причинам". Всё равно про причину никто не читает. Прилагается бланк "Заявление об отчетах, сданных с опозданием". Здесь в разделе "бланки" посмотрите.
Martinas
Martinas 20.03.2010 20:08
38532 ziņojumi
Es 2009.gadaseptembrī vienā uzņēmumā nodevu Ziņas par darba ņēmējiem EDSā, par darbinieku , kurs bija atbrīvots no darba 2008.gadaaugustā ( iepriekšēja grāmatvede nenodeva laikus, VID neko par to nav teicis, laikam tāpēc, ka nebija līgums ar EDS), bet tikko es nodevu Ziņojumu par VSAOI ... EDSā, protams man sistēma atsūtīja paziņojumu, ka trūkst ziņas par darbinieku. Līdz šīm brīdim VID nav uzlicis nekādus sodus par laikus neiesniegto pārskatu.:-|
Lana68
Lana68 20.03.2010 20:51
854 ziņojumi
спасибо девочки!
Trish
Trish 20.03.2010 21:23
92 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.