Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
datorprogramma kafejnīcām
Kāda būtu labākā grāmatvedības programma nelielām kafejnīcām? Kāda ir jūsu pieredze?
Atbildes (20)
В свое время пришлось работать на Брио. Она местной разработки. Появись у меня личное кафе - ее и взяла бы.
"grāmatvedības" - любая, поддерживающая аналитический учёт. Очень много программ, представленных на местном рынке, эксплуатируются в общепите.
Tas ir atkarīgs no tā, ko jūs gribat no tās programmas. Ja grāmatvedības uzskaiti, tad derēs jebkura! Ja kalkulāciju veidošanu utml. specifiskas lietas, tad ... kādreiz bija tāda firma Blue Bridge ar super sabiedriskās ēdināšanas programmu. Bat vai tā firma tagad eksistē - nezinu gan.
Ankravam laba ir winprece + ražošana, var izmantot sab.ēdināšanai.
Piedāvājuma klāsts ir plašs, vajag iet uz prezentācijām un izvērtēt, kura patīk labāk...;-)
Ankravs - не приведи господь. На презентациях и при покупке - всё офигительно красиво. Потом начинается - никого не дозовёшься, по телефону отвечают так, словно ты им пожизненно должен, ежемесячное обслуживание дорогое.
Man ir žēl, ka Jums ir slikta pieredze...:'(
Nez vai nelielai kafejnīcai vispār speciāla programma ir vajadzīga
Pārāk dārgas ir tās - speciālās.
Согласна с Andaz. Для маленького кафе достаточно той же Брио, но терпеть ее не могу . В наше время программа в ДОСе

Да и дорого довольно. AVS дорого. Я веду в 1с. Никаких проблем. В больших кафе, где кухня и бар отделены, для ведения учета прога нужна, а в маленьких... ИМХО
Kādreiz taisīju grāmatvedību kafejnīcai - pietika ar Jumi. Specifiskām lietām gan man bija Excel tabulas. Un pietika
SIA iSc, programma HBC restorāniem un viesnīcam
Liels paldies jums visiem!
Ага для небольшого кафе Navision.:-D
Kāpēc gan ne! Lai taču ņem un lieto uz veselību! Vai man žēl!
Es to Navision i sapnī neesmu redzējis.
Zinu tikai, ka nenormāli dārga. Ar to man pietiek, lai ieteiktu to visiem "speciālistiem".
Для больших Navision самое то.:-D
Мне нравится.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture