По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Iesācējiem

bilance Uz tēmu sarakstu

bilance
Добрый день! Заполняю оперативный баланс, что надо писать в графе "pārskata gada nesadalītā peļņa" от куда ету цифру брать?;-)
Kitok
Kitok 05.08.2009 15:00
545 ziņojumi

Atbildes (27)

Slimnīca.

Apgaitā iet ārsts, aiz viņa māsiņa ar cirvi.

Pieiet pie pirmā pacienta, lasa slimības vēsturi:

~Pirmā gulta: kreisās rokas amputācija.

~Krakš!

Pieiet pie nākamā:

~Otrā gulta: kreisās rokas amputācija!

~Krakš!

Iet tālāk:

~Trešā gulta: labās kājas amputācija!

~Krakš!

~Es teicu: labās!

~Krakš!

~Es teicu: kājas!

~Krakš!

~Es teicu: trešā gulta!

~Krakš!
Ivan_s
Ivan_s 05.08.2009 19:02
1208 ziņojumi
Aivars007 я тоже "сама бухгалтер", но бухгалтерия по причине появления торгового бизнеса оказалась запущена в хлам. Слава богу, этот бизнес мы вовремя закрыли год назад - и только недавно я всё довела до ума. Тут же знаний ноль, и эта "экономия" чревата такими щтрафами, что мало не покажется.
Martinas
Martinas 05.08.2009 20:57
38532 ziņojumi
Piekrītu. Bet katrs ir pats savas nelaimes kalējs.
Aivars007
Aivars007 05.08.2009 22:35
26984 ziņojumi
Да нехай бухгалтерят. После первой же проверки найдут нормального буха.
Albina
Albina 05.08.2009 23:39
64884 ziņojumi
Albīna

Varbūt viņiem nemaz nevajag normālu?

Kā jau agrāk rakstīju, no viena uzņēmuma šķīros tikai tāpēc, ka sapratu - viņiem nevajag neko pareizi izdarīt. Jo aplamāk un vairāk samudžināts - jo labāk.

Kādu citu arī padzinu tieši tāpēc, ka sapratu, kas un kā notiek. Nu nav man vēlēšanās kādreiz vazāties uz Finanšu policiju un sniegt liecības.

Kāds man teiks - tā var palikt bez darba. Piekrītu, ka var. Bet es labāk pustukšu vēderu gulēšu, bet gulēšu mierīgi. Tas man ir svarīgāk.
Aivars007
Aivars007 06.08.2009 08:35
26984 ziņojumi
Да, всякие варианты бывают. И мне с такими сталкиватьсыя приходилось. Таких - сразу в сад.

А тут, сдается мне, все-таки после первой же проверки побегут искать
Albina
Albina 06.08.2009 10:22
64884 ziņojumi
А я вот,дико извиняюсь... У меня вопрос к Kitok.

Это же ж из какого банка Вы денежку перечисляли за абонемент,что она до сих пор не дошла до ВГК??! Поделитесь с народом информацией ,чтоб мы в этом банке счёт не открыли

Kitok

"у меня небыло абонимента и вот тока через банк оплатила и как я понимаю надо несколько дней ждать_?" http://vgk.lv/ru/forum/22/84206/
Slazda
Slazda 06.08.2009 10:35
1618 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.