Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Pašnodarbinātais un veselības apdroš. maksājumi radiniekiem Uz tēmu sarakstu
Pašnodarbinātais un veselības apdroš. maksājumi radiniekiem
Kurā aile jāraksta veselības apdrošināšanas maksājumi pašnodarbinātai personai par saviem radiniekiem?
Atbildes (15)
A kur ir teikts, ka par saviem radiniekiem ir jāraksta kaut kur veselības apdrošināšana??
Какое вообще имеет отношение страховки родственников к хозяйственной деятельности самозанятого. Это его личные расходы, а не хозяйственные.
Es domāju, ka jautājums ir par IIN gada deklarāciju.Ja tas ir tā, tad par šo personu atsevišķi jāizpilda D4 - 3.,4,, un 6. aile, kur norādīsiet radniecības pakāpi un visu pārējo, kas prasīts. Un D būs 07.rindā kopā ar paša attaisnotajiem izdevumiem.Katramlīdz 150 lati.
Be, ja tas ir vēl kaut kas cits, tad es nezinu:-)
Jā, tieši tā IIN deklarācija, bet tas taču nav ārstniecīskie izdevumi. Paldies, Vijoliite.
Ja kadām ir interesanti, tad zvanīju VIDā un viņi teica , kā to summu jāliek, kā ārstnieciskie pakalpojumi D3 4. ailē.
Marianna_haz, Вы бы не звонили по всяким ***, а почитали бы правила по заполнению декларации.
imenno o strahovke ni4ego ne skazano
Martinas, po4emu-eto "vsjakie". Naprimer djadi4ka v latgaljskom na s4et IIN o4enj horosho vse objesnjaet.
Дядечка хорошо объясняет. Только бы не перепутать D3 4. ailē с D4. 3. ailē.
А то кто те Д и айле разберет.
Mariann_haz - es jau vairākus gadus savas un tuvinieku polisītes lieku D4 - 3 ailē, un tie saucas deklarācijā un arī ir ārstnieciskie pakalpojumi, tāpēc Jums atbildēju.Tā kā viss OK!:-)
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture