По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības uzskaites jautājumi. Lietvedība

Vēl šis tas.. Uz tēmu sarakstu

Vēl šis tas..
Tātad agrāk EKA zūrnālā dienā, kurā darījumu nebija rakstīju BEZ IEŅĒMUMIEM izlasīju pēdējos kases grozījumus tagad, cik saprotu, jāraksta "0" ?

Revidenti atradu CSD uzlikto sodu šefam - soda kvīts uz uzņēmumu, grāmatoju 826, apmaksāja uzņēmums. Saka, ka jālabo, jāpieliek pie algas.

Sāku strīdēties, jo pēc manas saprašanas ir tā, auto ir uz firmu, sods izrakstīts uz firmu, neminot autovadītāja vārdu tātad, teorētiski, nekur nav "zvanīts debesu zvaniem" ka tajā brīdī šo auto vadīja šefs, varēju arī es to vadīt, teiksim iedeva savu auto lai aibraucu līdz VID:)

Tātad..izdevumi NAV personificējami un ir NEiespējami to pielikt kādam pie algas:)

what do you think?

atbildēja nu nu tā jau varot gudri spriedelēt utt.. ok es jau piekrītu labojumiem, tikai ARGUMENTĒTIEM - pamatotiem arlikumiem, ko man atkal nevar sniegt...
Rumbinja
Rumbinja 18.02.2009 19:15
1000 ziņojumi

Atbildes (30)

Rumbinja, nu, lai iemaksā vadītājs kasē vai norēķinu kontā to summu un miers. Un nemaz uz 826 nevajag grāmatot

Dimma
Dimma 19.02.2009 09:45
1727 ziņojumi
Tā....kas ir MUĢELIS ....latviešu valodā???
Otija
Otija 19.02.2009 09:48
1772 ziņojumi
Atceros bērnībā mēs taisījām goģeli - moģeli (varbūt, ka ar MUĢELI)

Olu dzeltenumus putojām ar cukuru.... :))
Dimma
Dimma 19.02.2009 09:50
1727 ziņojumi
Tad jau visus administratīvos sodus (kas arī ir šis) liks pielikt šefam pie algas un atvilkt nodokļus. Man jau liekas, ka tas vadītāja kompetencē pieprasīt šoferim zaudējumu segšanu, vai nē.
Dzeta
Dzeta 19.02.2009 10:05
113 ziņojumi
Muģelis- šmugulis - mugulis???? Bet , ja nav ko muģīt?????un ar ko???
Otija
Otija 19.02.2009 10:20
1772 ziņojumi
Vispirms - nav mans nolūks dot padomus kulinārijā šādās tēmās.

Otija, tiešām nesaprotiet?
Leciigaa
Leciigaa 19.02.2009 10:32
2691 ziņojums
iedomājos viņa reakciju , ja pašam pieliktu pie algas un vēl nodokļus ieturētu:) pat domāt negribu par tāda "piedāvājuma" izteikšanu ...uzreiz var aiziet uz aptieku tamponus ausīm nopirkt:)
Rumbinja
Rumbinja 19.02.2009 15:22
1000 ziņojumi
2.4. Pirms veidot jaunu tēmu, ieteicams ar meklēšanas palīdzību pārbaudīt, vai tā nav apspriesta jau iepriekš. Vispār tādas jaunas tēmas izveidošana, kura atkārto jau esošo, nav aizliegta, tomēr tās autoram nevajadzētu būt pārsteigtam, ja viņam palūgs atbildes saņemšanai izmantot meklēšanu.

Soda naudas vienmēr maksā tas, kam sods uzlikts, nevis uzņēmums! Ja izrakstīts uz auto - meklē šoferi un maksā šoferis.

Ja šoferis kasē naudu neiemaksā - apliek ar algas nodokļiem. Citu variantu nav!

Varat filozofēt te uz visām pusēm cik uziet.

Ja negribat uzklausīt pareizus padomus un darīt kā jādara, tad nemaz nejautājiet.
Andaz
Andaz 19.02.2009 17:31
27897 ziņojumi
Anda

Gluži tā nav gan vienmēr. Ir arī soda naudas, ko maksā uzņēmums.

Taču šajā gadījumā (CSDD sods) es personīgi nepastāvu uz vienīgo patiesību. Jau rakstīju, ka soda naudas kvītī ir tikai auto, nav pat persona norādīta, un pārkāpums pieļauts par apstāšanos neatļautā vietā. Uzņēmuma vadītājs uzstāj, ka tas bija nepieciešams darba specifikas dēļ.
Aivars007
Aivars007 19.02.2009 21:41
26984 ziņojumi
Tad uzņēmuma vadība piešķir šoferim prēmiju samaksātās soda naudas apmērā!
Andaz
Andaz 20.02.2009 15:49
27897 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.