Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
бухгалтерские программы
посоветуйте какие программы сейчас самые востребованные,спасибо
Atbildes (61)
Viena no briesmīgākajām, cik esmu dzirdējusi - OZOLS.
КРИВУЛИС - забыли... неужели самая кривая???:-O
Самые латышские-Tildes Jumis, Bilance, Dais, Ozols, Pasaka, Uvis, SolCraft.Последняя еще и дорогая и .....
Ещё можно добавить
Самая высокогорная-Ewerest
Grāls
Самая эксессная-Grāmatvedība
Самая розничнопродаваемая программа- Mediatrix
Самая умершая программа- Magnus
Ankravs (Win-Fus; Win-Alga)
Palasīju Everesta mājas lapu un izsmējos līdz asarām - tik šausmīgas kļūdas teikumos sen nebiju lasījusi!
Ну тогда Ewerest самая высокогорная и ошибочная...LOL
Это горный воздух на моск воздействует.
Просто почитайте форум. Про какие программы больше всего разговоров.
Мнения очень субъективны и это правильно. Выбор программы - субъективный выбор, поэтому ничего не читайте, а смотрите всё сами.
Padalaties pieredzē:kurā no programmām nav problēmu uztaisīt no finansu dok.atskaitipar izmaksām FP 1. un 2.pielikumu(arī ar 21%)
А что в какой-то нельзя? Мне кажется все уже сделали. Если кому-то не хватило времени, то ещё чуток подождите и будет у всех.
Diemžēl Tildes Jumī nevar no finansu dokumentiem uz pielikumu.Jāraksta visa summa bez PVN izmaksu sarakstā, tad aiziet uz pielikumu.Tasman nozīmē dubultu darbu.:-(
Manā uzņēmumā maksā tikai ar nodokli apliekamos ienākumus - nomu, īri, autoratlīdzību, tāpēc man ĻOTI APMIERINA ka Tildes JUMĪ izveidots Izmaksu saraksts. Ļoti ātri un ērti tagad!
Jā, ja strādā Tildē, tad noteikti apmierina pēc definīcijas!:-D
Es strādāju par grāmatvedi, un ne Tildē.
Skumji, vai ne?
Toties, ja es strādātu FM pie normatīvo katu izstrādes, goda vārds, tik tizlus un nesakarīgus noteikumus neizstrādātu!
Skumji gan, jo tad Jums ir dubultniece!Nekā personīga.:-/
Покупка программы - это же то-же самое, что выйти замуж, если невтерпежь.
Главное - купить побыстрее, а потом - мучииииииться
Самая мучительная программа - это?:-O
Man dubultniece ir arī Banku augstskolā
Un Finanšu un grāmatvedības koledžā.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture