Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
apģērbs
Labdien! Sakiet, vai es varu tā vienkārši noraxtīt čeku par direktora uzvalku uz darba apģērbiem? vai arī jābūt kkādam nolikumam, kur ir šādas lietas atrunātas?
Atbildes (36)
Pārdevējs - Hugo Boss, bet čekā rakstīts darba apģērbs?
А какая рабочая одежда полагается директору? Ну, по профилю. Может он лесорубам помогает своим, тогда пущай. Или по канализационным люкам с проверками шастает. У вас такой случай?
Apskatījos čeku - stāv raxtīts darba apģērbs, nevis uzvalks. Tādā gadījumā arī neiet cauri?
--------------
Пойдет. Но для начала оцените риски рабочей среды вашего директора. Определите от чего и чем его надо защищать с помощью рабочей одежды. Потом покупайте, выдавайте и списывайте.
Varbūt iet un staigā pa kaitīgo cehu:-D
Все может быть. На то специалист по охране труда имеется.
Пусть составит таблицу оценки риска рабочей среды и пропишет: возможность падения предметов с высоты - каска, вредные испарения - противогаз, загрязнения - спецовка и т.п.
И вперед. Списывайте. Только потом, возможно обосновать, придется выпускает ли Хуго Босс противогазы.
Viņa uzskats ir tāds - tā kā uzņēmums nodarbojas ar reklāmu, tad nu viņš pats ir kāpis un uzstādījis kkādu reklāmas stendu, līdz ar to, viņam ir vajadzīgs šis darba apģērbs
Nu tad lieciet tajos darba apģērbos, ja kas pats atbildēs.
Рабочая одежда в фирме, занимающейся рекламой? Это интересно!
Это как раз возможно. Если дир сам принимает участи в установке всяких там баннеров.
ok! paldies
Aga! Direktors ar lāpstu rok bedrītes, kur stabiņu ar reklāmu ielikt!
Hugo Boss uzvalkā, lai no parastiem darbiniekiem atšķirtos.
Fantāzijai - ne vainas, bet ... nelietderīga...
Par visu uzņēmumā atbild vadītājs.Kas maksā tas pasūta mūziku.:))):-)
Диру не обязательно
Kel
А какая рабочая одежда полагается директору? Ну, по профилю. Может он лесорубам помогает своим, тогда пущай. Или по канализационным люкам с проверками шастает.
Рабочая одежда для защиты от кредиторов-тоже годится для спсания на ХД. Каска, например и маскхалат

. Да и от Хуго Босса костюмчиков не напасёшься в таких случаях.
И вообще, в самом названии бренда просматривается уклон к рабочей одежде босса
Paulaz
ziņojumu: 12 18.01.2009 19:51
Apskatījos čeku - stāv raxtīts darba apģērbs, nevis uzvalks.
Nu par ko tad vispār diskutēt? Cita lieta, ja sekretāre jautātu, tai var sajukt, kas kuro reizi bossam mugurā, grāmatvedim jāskatās papīros.
Ну ежели сам на стенки световые коробки и прочую радость прикручивать лезет - то почему бы и нет?
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture