Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Grāmatvedības uzskaites jautājumi. Lietvedība
Avansa norēķins Uz tēmu sarakstu

Laimdota1954 05.01.2009 23:09
5 ziņojumi
5 ziņojumi
Atbildes (36)
Vai nu tas te pirmo reizi...

Liepupe 06.01.2009 00:07
nav ziņojumu
nav ziņojumu
Pie avansa norēķina lieku čekus, jā darījums notiek skaidra nauda, ja nav kases - tad D238XK262X, bet ar firmas karti-pie bankas dokumentiem- tapeic nesaprotu kas ir nepareizi?

Februaris 06.01.2009 00:11
3562 ziņojumi
3562 ziņojumi
Jaaa, laikam nav ko cerēt uz ko labāku...

Liepupe 06.01.2009 00:12
nav ziņojumu
nav ziņojumu
Februāris
Lieciet taču to nelaimīgo čeku, kur vien vēlaties.
Aplam nav nekas - varat vispār visus grāmatvedības dokumentus sašūt vienā kaudzē. Vienīgi likums liek ievērot dažādus dokumentu glabāšanas termiņus.
Pieļauju, ka darba algas aprēķinus un izmaksu sarakstus arī Jūs pievienojat bankas konta izrakstam, jo algu taču arī tagad 99% gadījumu izmaksā ar bezkaidras naudas pārskaitījumu - tātad atkal bankas konta izraksts.
Bet... darba algas aprēķini pagaidām vēl jāglabā 75 gadus...
Tad nu, nododot dokumentus arhīvā, to lielo dokumentu blāķi, kas pievienots bankas konta izrakstam, Jums nāksies izķidāt, jo dažādiem dokumentiem ir dažādi glabāšanas termiņi.
Visādi citādi - hozjain barin!
Lieciet taču to nelaimīgo čeku, kur vien vēlaties.
Aplam nav nekas - varat vispār visus grāmatvedības dokumentus sašūt vienā kaudzē. Vienīgi likums liek ievērot dažādus dokumentu glabāšanas termiņus.
Pieļauju, ka darba algas aprēķinus un izmaksu sarakstus arī Jūs pievienojat bankas konta izrakstam, jo algu taču arī tagad 99% gadījumu izmaksā ar bezkaidras naudas pārskaitījumu - tātad atkal bankas konta izraksts.
Bet... darba algas aprēķini pagaidām vēl jāglabā 75 gadus...
Tad nu, nododot dokumentus arhīvā, to lielo dokumentu blāķi, kas pievienots bankas konta izrakstam, Jums nāksies izķidāt, jo dažādiem dokumentiem ir dažādi glabāšanas termiņi.
Visādi citādi - hozjain barin!

Liepupe
ziņojumu: 3713 05.01.2009 23:52
Februaris, vajag grāmatojot domāt arī par darījuma pareizu un patiesu atspoguļojumu grāmatvedības dokumentos.
Jūsu variants kārtojot avansa norēķinu šādā situācijā NEatbilst darījuma rezultātā radušamies faktiskam stāvoklim citos uzskaites posteņos.
ziņojumu: 3713 05.01.2009 23:52
Februaris, vajag grāmatojot domāt arī par darījuma pareizu un patiesu atspoguļojumu grāmatvedības dokumentos.
Jūsu variants kārtojot avansa norēķinu šādā situācijā NEatbilst darījuma rezultātā radušamies faktiskam stāvoklim citos uzskaites posteņos.

Liepupe 06.01.2009 00:17
nav ziņojumu
nav ziņojumu
Да что вы к ней пристали? У каждого своя метода. Вам удобнее через авансовый отчет (мне, кстати, тоже) - а ей удобно напрямую через банк. Не вижу проблем.
Nekadas putras mums nav- viss man ir atseviški mapes.: piegadataji. realizacija. avansa norēķini. banka. diegviele. algas dokumenti, PVN atskaities. katram ir sava metodika

Februaris 06.01.2009 00:22
3562 ziņojumi
3562 ziņojumi
Protams - katrs pats atbild par savu metodiku.

Liepupe 06.01.2009 00:34
nav ziņojumu
nav ziņojumu
Februāris
Apsveicami! Viss Jums ir kā pie baltajiem cilvēkiem. Lai veicas!
Nav putras, nav zupas, nav saldā ēdiena. Kā tik visa mums nav!
Apsveicami! Viss Jums ir kā pie baltajiem cilvēkiem. Lai veicas!
Nav putras, nav zupas, nav saldā ēdiena. Kā tik visa mums nav!

Ko jūs piekasaties februārim, nu nav arī viņa/as metodikā nekā nepareiza. Liepupe, Aivars007- ja gribat pakasīties, priekš tam domāts telefona Nr. 1188-zvanat un kasaties, ja jūs tur uzklausīs!!!
p.s. Aivars007, Liepupe-varat cepties arī tagad uz mani, man tas ir....;-)
p.s. Aivars007, Liepupe-varat cepties arī tagad uz mani, man tas ir....;-)

Mikel 06.01.2009 16:59
811 ziņojumi
811 ziņojumi
Gudrībai ir robeža, bet muļķībai nav. /Jānis Rainis/

Leciigaa 06.01.2009 17:07
2691 ziņojums
2691 ziņojums
Mikel
A kurš te cepas vairāk?
Es, piemēram, paskaidroju visu, ko mācēju. Un sen jau esmu atdzisis. Šodien uz ielas bija samērā auksti, bet man vajadzēja uz to VIDu, kas mani visvairāk tracina - uz Skanstes ielu, kur ne aizbraukt, ne kājām aiziet.
Un man i prātā nenāk uz Jums cepties. Pietiek tāpat ko darīt.
Lai Jums jauks vakars! Un lai veiksme pārskatu sastādīšanā, jaunā PVN aprēķināšanā un visās citās lietās!
A kurš te cepas vairāk?
Es, piemēram, paskaidroju visu, ko mācēju. Un sen jau esmu atdzisis. Šodien uz ielas bija samērā auksti, bet man vajadzēja uz to VIDu, kas mani visvairāk tracina - uz Skanstes ielu, kur ne aizbraukt, ne kājām aiziet.
Un man i prātā nenāk uz Jums cepties. Pietiek tāpat ko darīt.
Lai Jums jauks vakars! Un lai veiksme pārskatu sastādīšanā, jaunā PVN aprēķināšanā un visās citās lietās!
Aivars007-liels PALDIES!! Veiksmīgi Jums tāpat!;-)

Mikel 07.01.2009 17:35
811 ziņojumi
811 ziņojumi
Leciigaa-kas kuram tuvāks...;-)

Mikel 07.01.2009 17:35
811 ziņojumi
811 ziņojumi
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt