Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Lūdzu palīdziet!
Man jāraksta prakses atskaite grāmatvedībā, taču Darba vietā protams, ka praksē skaitos tikai oficiāli!
Vai kādam nebūtu kāda laba grāmatvedības politika, prakses atkaite, varbūt arī prakses dienasgrāmata aizpildīta, vai kas cits, kas varētu palīdzēt???
Būšu ļoti pateicīga, ja palīdzēsiet!
Mans e-pasts
renate_zviedre@inbox.lv
Paldies!
Atbildes (13)
Cleo! Par tiem visiem taču jāmaksā!
Ja esat nolēmusi art grāmatvedības lauciņā, tad Jums arī ir jāiemīl noteikumi un likumi!
Pretējā gadījumā - varat pat kāju nespert tajā laukā!
Šeit visi tāāāādi cilvēki?
Vai tiešām tā vietā, lai palīdzētu, jūs uzbrūkat?
Andaz-es nerunāju par tāda veida noteikumiem un likumiem, vienkārši lūdzu palīdzību!
Vai tas kas nosodāms!
Vai tā ir noteikumu pārkāpšana?
Es jau nejautāju, lai pasakat priekšā, bet lūdzu palīdzību, kur smelties iedvesmu!
Prakses atskaiti grāmatvedībā taisa tā. Ņem un apraksta gr.uzskaitipa visiem galvenajiem bilances posteņiem.piem. Pamatlīdzekļi,krājumi , debitori, naudas l. utt.Beigās pieliek pielikumā atskaišu formas pa bil.posteņiem. Paskatīties nolikumus var uzliekot meklētājā " nolikumi " ieķeksējot - visur.
Nu Jums taču arī pieejamas failu glabātuves. Tad tik meklējiet pa tām .Liekas kaut kur arī vai nebija prakses atskaite, bet nolikumi bez savas jēgas.Tikai jāmeklē. Sūtīt Jums neviens ( tā domāju) neņemsies.
Atvainojiet, ka iejaucos, bet izskatās, ka arī tad, kad saņemsiet diplomu un kļūsiet grāmatvede, grāmatvedību kārtosiet šeit forumā.
Prakses atskaite ir jāraksta pašam studentam, nevis no kāda gatava darba jānoraksta. Tas oficiāli saucas plaģiāts - nu jau vairākās augstskolās ar visām no tā izrietošajām sekām - proti, ar atskaitīšanu no studentu saraksta.
Учиться самостоятельно? Бросьте Вы, Айвар, не царское это дело.
Mazāk zini - saldāks miegs;-)
Ну дык о чем сейчас писать. Раньше хорошо было: цитата из материалов съезда КПСС, пяток страниц про соцсоревнование, а остальное - уже мелочи.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture