Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
sameklēt grāmatveža darbu
Sveiki dārgie kolēgas!
Pakonsultējiet nepsaprašu!
Kur meklēt mazas firmas darbam mājās?
Situācija ir, ka viena ģimenes locekļa slimības dēļ nav iespējams iet uz darbu 8 utt.stundām.
Darbu varētu paveikt mājās,izbraukt pēc dokumentiem,izbraukt darbu nodot.DerRīga un Rīgas rajons.
Kur meklēt?
Varbūt ir ieteikumi ?(kā paši atradāt mazas firmiņas,pašnodarbinātos?)
Paldies!
Atbildes (14)
В основном знакомые предлагают. Сама никогда не искала.
OK, stājos rindā
Jā, paziņas,.. bet neviens neko nav piedāvajis, esot darbības sašaurināšanās visur..:-|
Pašai vien būs jāmeklē - nekādas rindas te nav, un neviens neko gatavu priekšā nenoliks.
Sen jau kā mūs valstī darbojas tirgus ekonomika, un sociālisms arī sen kā ir beidzies, kad katram kaut kas pienācās gatavs priekšā nolikts.
Neesiet taču naiva.
Meklējiet pati caur saviem radiem, draugiem, paziņām utt.
Skatieties sludinājumus un zvaniet. Arī tā var atrast firmas.
pati arī varat ielikt sludinājumu.
Nu es tak nav glupa! Mīļie!
Bateikin pajokoja, es atjokoju!
Nav vajadzīga ekonomikas lekcija!
Jautāju kā paši atradāt?Ieteikumus kā atrast.
Dažas atbildes bija patiesas: ar sludinājumu un ieliekot sludinājumu.
Jums par to paldies.Mēģināšu.
Paziņas šobrīd nevar piespēlēt klientus,bet laiki mainās ,varbūt,ka ar laiku varēs arī tā.
Tikai pašalik arī jādzīvo:-(
Ok, paldies!
Agneses- galvenais ir parādīt sevi no labās puses kaut ar vienu mazu firmiņu- tad arī caur paziņām nāks pie jums citi firmiņu īpašnieki;-)
Agneses
Может быть Вы могли бы обратиться в какую-то бухгалтерскую фирму и взять какую-то часть работы для обработки дома? В данное время тоже вариант.
Трудно найти одну-две фирмочки, а потом сами Вас найдут, если будут хорошие отзывы. Удачи.
Ja, arī es zinu, ka no grāmatvedības firmas uz labu darbu uzaicināja firmā strādājošo apkalpojošo grāmatvedi. Jo firmas attīstās, palielinās un grib savu grāmatvedi.
Ai, tas gan nav grāmatvedim mājās.:-|
Agneses
02.12.2008 23:34
Pakonsultējiet nepsaprašu!
04.12.2008 00:53
Nu es tak nav glupa! Mīļie!
- Labdien, vai sekss pa telefonu?
- Jā, mazais nerātni! Es lēnām novelku blūzīti, atvelku slēdzēju svārkiem un...
- Te jūs traucē no milicijas.
- Viss, viss! Jau apģērbos un esmu prom!
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture