Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Naudas plusmas labojums
Man šodien jānodod naudas plūsmas pārskata labojums par pagājušo gadu, bet kā man viņu pareizi noformēt, jo sanāk, ka jāņem ārā no paša gada pārskata un tur nav virsū rekvizītu... Es varu vienkārši Wordā iekopēt un augšā uzrakstīt savus rekvizītus vai arī ir kāda speciāla veidlapa labojumiem (es gan nevarēju atrast)? Vai man šis labojums jāformē kā pielikums pie Gada Pārksata un vai ir jāraksta paskaidrojums par pieļautajām kļūdām? Paldies.
Atbildes (8)
http://www.vgk.lv/lv/files/171/
Iesniegums dekl. un pārskatu labojumu iesniegšanai.
Paldies par info, tik taja pirmaja neko ierakstit nevar ja saglaba sava datora un otrais man nav vajadzigs, jau ir
Как это вы собираетесь исправить что-то в годовом отчете прошлого года? Исправления делаются в следующем году с пояснениями.
Natta, tā VID dara, ja kāda MATEMĀTISKA kļūda atrodas, tad jālabo tikai tā kļūda un jānodod pārkata kļūdainā lapa ar labojumu.Tā neskaitās gada pārskata labošana.
Natta
Мне с VIDа пришло письмо об ошибке в наудас плусме за 2007год. просят прислать исправления до 10 ноября.
Nu tad tā būs bijusi matemātiska kļūda( nav pareizi saskaitīts piem.).
Nata_k, ничего страшного. Я тоже одну цифру пропустила при оформлении годового. Плусма по тем цифрам, что фигурировали, не идет. Исправила, вставила одну сумму и привезла в ВИД. Но исправления сделала точно под тем же номером, что и в годовом отчете. Приняли. Все поменяли. Сам баланс и ПЗ у меня не менялись.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture