По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības uzskaites jautājumi. Lietvedība

Lietvedība Uz tēmu sarakstu

Lietvedība
Visiem tiem grāmatvežiem, kas uzskata, ka lietvedība uzņēmumā ir "pofig", "pupu mizas", kas nav jātaisa vispār, jo tas nav likumos noteikts, ieteicu sīku, mazu semināru. Tikai 3 dienas.

http://www.seminarijums.lv/?p=1219
Andaz
Andaz 28.10.2008 17:44
27897 ziņojumi

Atbildes (12)

nu ko tad, grāmatvedībai taču lietvedību nevajag!
Larao
Larao 28.10.2008 17:48
6767 ziņojumi
lietvedība taču ir tik elementāra! kas tad tur 1 rīkojums un 1 iesniegums un lietvedība gatava
Larao
Larao 28.10.2008 17:54
6767 ziņojumi
Tad Tev arī jāiet! Varēsim tur satikties
Andaz
Andaz 28.10.2008 17:55
27897 ziņojumi
Cena tik, 99 lati
Dimma
Dimma 28.10.2008 18:01
1727 ziņojumi
Rasma Urtāne,tā ir ļoti laba pasniedzēja, un cena tiešām mūsu laikiem ļoti laba.Itkā jau grāmatvedim nebūtu nekāda daļa par lietvedību, bet dzīvē ir gan citādi....
Everse
Everse 28.10.2008 18:23
47 ziņojumi
Andaz, Jūs domājat, ka vadītāji piemaksās par lietvedības kārtošanu? Dažs labs vadītājs jau grāmatvedi uzskata par liekēdi un domā, ka gr-bu varētu kārtot arī pats (ne mazums te tādu vadītāju forumā redzēts). Man neviens no vadītājiem neziedos 99 latus semināram.Būtībā darba līgumā esmu apņēmusies kārtot grāmatvedību nevis lietvedību. Ja grib lietvedību, lai ņem darbā blondu sekretāri un skolo.
Cleo
Cleo 28.10.2008 19:43
19235 ziņojumi
Būtībā darba līgumā esmu apņēmusies kārtot grāmatvedību nevis lietvedību. Ja grib lietvedību, lai ņem darbā blondu sekretāri un skolo.

Bet praksē mazos uzņēmumos blondā sekretāre ir grāmatvede(is)8-)
Aivareno
Aivareno 28.10.2008 22:26
6641 ziņojums
Айварено, иногда бухгалтер просто blondа. Без sekretāre.
Martinas
Martinas 28.10.2008 23:10
38532 ziņojumi
Liepupe
Liepupe 29.10.2008 01:35
nav ziņojumu
īstenībā es par to, ka lietvedim ir kaudzēm darba, kaudzēm! Un tas nav mazsvarīgs darbs.

Es nemaz nesaku, ka grāmatvedim tas ir jādara.

Es, piemēram, apzinos, ka ļoti daudz no tā nezinu, nesaprotu, un nemaz ar negribu neko no tā darīt. Bet es ļoti labi apzinos, ka uzņēmumā tam visam ir jābūt, un novērtēju lietveža darbu!

Vnk te ir daļa grāmatvežu, kas uzskata, ka lietveža darbs nav nekas. Un lietvedība uzņēmum ā vispār nav nepieciešama.

Tad nu izlasot semināra dienas kārtību, varbūt apjēgs savu alošanos
Andaz
Andaz 29.10.2008 09:15
27897 ziņojumi
Laikam tomēr katram jāizšķiras par svarīgāko. Lai perfekti izpildītu visas normatīvo aktu prasības, vajag veselu armiju un reti kurš darba devējs atļausies nodarbināt tik daudz cilvēku . Tāpēc jāatrod zelta vidusceļs un jāizpilda vismaz svarīgākais.
Inbu
Inbu 29.10.2008 09:25
48 ziņojumi
Esmu vienisprātis ar Cleo - stājies darbā kā grāmatvedis, tad dari grāmatveža darbu un pamato vadībai, ka arī lietvedība ir darbs! Bet, ja negribi un nemāki, tad nenoniecini citu veikumu.

Pietiek profesiju klasifikatorā ieskatīties, tur redzams, ka lietvedim ir savs profesijas kods un amata apraksts. Tātad, tas ir autonoms darbs.

Interesanti, kāpēc grāmatveži vienmēr uzsver "algojiet grāmatvedi, algojiet grāmatvedi, paši nedariet, jo nemākat...", bet, kad runa ir par lietvedību!!! nezin kāpēc jūtas ārkārtīgi gudri šajā lauciņā.:-/
Andaz
Andaz 29.10.2008 09:32
27897 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.