Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Degvielas uzskaite
Sveiki!
Gribēju palūgt Jūsu padomu. Šobrīd taisu Nolikumu par degvielas uzskaiti un darba braucieniem, lai varētu atmaksāt benzīna izdevumus. Automašīna tiek patapināta un darbinieks par benzīnu norēķinās ar saviem personīgajiem līdzekļiem, pēc tam iesniedzot avansa norēķinu.
Kā labāk darīt ar to degvielas uzskaiti, lai būtu vieglāka dzīve visiem? Mana doma - visu gadu laižu degvielu pa taisno izdevumos un gada laikā izmantojot tikai maršruta lapas tiek kontrolēts degvielas patēriņš (netiek iesaistits bilances konts "krajumi"). Ko darīt gada beigās, ja bākā paliek benzīns - uzlikt uz krājumiem un attiecīgi samazināt izdevumus par benzīnu? Esmu saputrojusies. Reāli uzņēmums patapinās 2 automašīnas un norakstāmie izdevumi mēnesī būs līdz kādi 150 LVL.
Izlasīju iepriekšējās diskusijas un vēl vairāk galvu sajauca. Varbūt kādam ir nolikums par degvielu ar visiem gramatojumiem, iznemot CLEO?
PALDIES
Atbildes (5)
Te visi ir priecīgi par to, kas ir Cleo faikos.
Varu ieteikt iemest aci.
1. Kas Cleo sagatavotajam Nolikumam vainas?
2. Ja uzmanīgi palasījāt diskusijas, galva varēja apskaidroties nevis sajukt.
3. Pati esat sniegusi pareizu atbildi uz savu jautājumu.
Protams, gada beigās jāinventarizē visi krājumi, arī degviela. Ja uz izdevumiem būs norakstīts vairāk nekā faktiski izlietots, darīsiet tā, kā pati rakstāt - atjaunosiet krājumus un samazināsiet izdevumus.
gada beigās, ja bākā paliek benzīns - uzlikt uz krājumiem un attiecīgi samazināt izdevumus par benzīnu
Я делаю именно так.
Paldies!
Cleo nolikumam nav ne vainas, gribējās redzēt varbūt arī kādu citu variantu. Dažādībai.
Paldies par atbalstu. Par to putrošanos - man kā pašmācības grāmatvedim tikai ar 3 mēnešu pieredzi un vienīgajiem padomdevējiem VGK biedriem + likumiem, tad sāk šķist, jo vairāk lasi, jo mazāk ko saproti un tikai ar laiku viss saliekas pa plauktiņiem, elementāras lietas sāk kļūt par pašsaprotamām. Tagad atskatoties uz saviem pirmajiem jautājumiem, pašai nāk smiekliņi, bet visi sāk no sākuma un tam ir jāiziet cauri. Tāpēc patiešām no visas sirds paldies Jums par atbalstu un ceru, ka es arī drīz varēšu palīdzēt kādam citam ar savām zināšanām!
Tas, kas patiešām priecē - Jūsu attieksme.
Nezaudējiet to dienu ritumā un paveiksiet daudz.
Veiksmi!
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture