По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības uzskaites jautājumi. Lietvedība

Apsaimniekošanas rēķini + soda nauda Uz tēmu sarakstu

Apsaimniekošanas rēķini + soda nauda
Labdien! Vēlos palūgt jums padalīties pieredzē par namu apsaimniekošanu. Konkrēti - mani interesē rēķini. Rēķinos par apsaimniekošanu ar komunālajiem rēķiniem tiek uzrādīta arī aprēķinātā soda nauda, kura tiek piestādīta klientam par nesavlaicīgu rēķinu samaksu. Tas nozīmē, ka tajā brīdi, kad tiek izrakstīts rēķins tiek iegrāmatota arī soda nauda, bet, vai to klients samaksāts, garantijas nav. Kā ir ar to soda naudas atzīšanu, ja man nesamaksā, bet man ir iegrāmatota? Kā labāk to uzskaitīt?
Kristiane
Kristiane 01.10.2008 15:20
105 ziņojumi

Atbildes (3)

Если клиент всё же нгачнёт платить, то в первую очередь он оплачивает сода науду (согласно Гражданскому закону). Если до конца года не заплатит, то доходами признавать нельзя, я думаю.
Martinas
Martinas 01.10.2008 15:40
38532 ziņojumi
Kādi varētu būt grāmatojumi no rēķina izrakstīšanas līdz naudas saņemšanai?

Paldies
Kristiane
Kristiane 01.10.2008 16:12
105 ziņojumi
Я бы сделала сторно на сумму штрафа 31.12. А 01.01. опять бы провела штраф, чтобы не потерялся.
Martinas
Martinas 01.10.2008 17:24
38532 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.