Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Grāmatvedības uzskaites jautājumi. Lietvedība
kļūdas-paraksti......... Uz tēmu sarakstu
Atbildes (49)
kā Jūs pamatosiet VIDam - kāpēc jaunā grāmatvede paraksta dokumentus tad kad viņai vēl nav noslēgts darba līgums? VIDs sev atļaus domāt, ka jau tad ir pastāvējušas darba attiecības kuras nav attiecīgu noformētas! tātad papildus aprēķināta alga + nodokļi un soda naudas

Larao 26.09.2008 09:57
6767 ziņojumi
6767 ziņojumi
tatad nee...
tad varbut valdes priekssedetajas var???
Vai arī jāmeklē vecā grāmatvede??
Jā ir pienemts valdes sēdes lēmums ka jaunā grāmatvede drīkst izdarīt labojumus vecās grāmatvedes darbā
Jā ir pienemts valdes sēdes lēmums ka jaunā grāmatvede drīkst izdarīt labojumus vecās grāmatvedes darbā
Varbūt, ka tā ir kļūda grāmatojumos, tad jaunā grāmtvede izlabo un parakstās un apakšā uzraksta labošanas datumu un viss OK neko nevar piešūt:-D
Man gan šķiet, ka grāmatvedim būtu jāzina, kā pareizi labo kļūdas! Citādi, man izskatās, ka jaunais sataisīs vēl vairāk kļūdu kā vecais!:-/
tatad nee...
Nu tas nu gan ir par traku:-D Kļūdas var labot vienmēr un nav nemaz vajadzīgs valdes lēmums.Labojiet droši tikai uzlieciet datumu.
Nu tas nu gan ir par traku:-D Kļūdas var labot vienmēr un nav nemaz vajadzīgs valdes lēmums.Labojiet droši tikai uzlieciet datumu.
А какие документы вы собираетесь переделать? Ошибки обычно исправляются текущим числом, пишите бух.справки.
Viesitestransports
ziņojumu: 3 26.09.2008 10:02
nu tie ir labojumi gramatojumos tie ir arī pārtaisīti kases ienemumu orderi un avansu norekini
Njāa.......:-< manas prognozes piepildījušās!
Andaz
ziņojumu: 9142 26.09.2008 10:02
Man gan šķiet, ka grāmatvedim būtu jāzina, kā pareizi labo kļūdas! Citādi, man izskatās, ka jaunais sataisīs vēl vairāk kļūdu kā vecais!
ziņojumu: 3 26.09.2008 10:02
nu tie ir labojumi gramatojumos tie ir arī pārtaisīti kases ienemumu orderi un avansu norekini
Njāa.......:-< manas prognozes piepildījušās!
Andaz
ziņojumu: 9142 26.09.2008 10:02
Man gan šķiet, ka grāmatvedim būtu jāzina, kā pareizi labo kļūdas! Citādi, man izskatās, ka jaunais sataisīs vēl vairāk kļūdu kā vecais!
Atvaino andaz atzīstu man nav 10 gadu pieredze bet tikai pus gads bet tik daudz jau es zinu ka nevar 2.datumā uztaisīt kases ienemumu orderi par 5.datumā gūtiem ienākumiem:'(
Не можно такие документы переписывать.:-)
Не можно такие документы переписывать.:-)
Viesitestransports
ziņojumu: 4 26.09.2008 10:05
Atvaino andaz atzīstu man nav 10 gadu pieredze bet tikai pus gads bet tik daudz jau es zinu ka nevar 2.datumā uztaisīt kases ienemumu orderi par 5.datumā gūtiem ienākumiem
Tad jau vēl jāpamācās! Jo zināt, ka nevar būt orderis 2., ja ienākumi 5., nenozīmē, ka gada beigās drīkst kasi pārtaisīt!
ziņojumu: 4 26.09.2008 10:05
Atvaino andaz atzīstu man nav 10 gadu pieredze bet tikai pus gads bet tik daudz jau es zinu ka nevar 2.datumā uztaisīt kases ienemumu orderi par 5.datumā gūtiem ienākumiem
Tad jau vēl jāpamācās! Jo zināt, ka nevar būt orderis 2., ja ienākumi 5., nenozīmē, ka gada beigās drīkst kasi pārtaisīt!
nevar 2.datumā uztaisīt kases ienemumu orderi par 5.datumā gūtiem ienākumiem
Это мог быть авансовый платеж.
Это мог быть авансовый платеж.
es jums neludzu mani kritizet un vertet cik gudra esu, bet ludzu jums padomu ka tik ara no tadas situacijas ja jau ir tik gruti palidzet lielie gudrinieki tad labak klusejiet
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt