Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Grāmatvedības uzskaites jautājumi. Lietvedība
grāmatvedības dokumentu pieņēmšanas nodošanas akts Uz tēmu sarakstu

Mjau-22 29.08.2008 20:14
1013 ziņojumi
1013 ziņojumi
Atbildes (12)
Ne par tēmu, bet ar ko Jums beidzās izsaukums darba inspekcijā???

Lana68 29.08.2008 20:32
854 ziņojumi
854 ziņojumi
Trešdien mums nenotika tikšanās, jo viņa nevarēja atbraut-bija ļoti aizņemta.
Pārcela uz pirmdienu. Bet nezinu kā rīkoties. Ceturtdien vakarā uzzunāju, ka mums ir jaunais īpašnieks, kurš visus šodien atlaida.
Pārcela uz pirmdienu. Bet nezinu kā rīkoties. Ceturtdien vakarā uzzunāju, ka mums ir jaunais īpašnieks, kurš visus šodien atlaida.

Mjau-22 29.08.2008 20:37
1013 ziņojumi
1013 ziņojumi
Ambera paldies.
Tieši tadu es arī meklēju, kur viss ir aprakstīts.
Tieši tadu es arī meklēju, kur viss ir aprakstīts.

Mjau-22 29.08.2008 20:51
1013 ziņojumi
1013 ziņojumi
Ceturtdien vakarā uzzunāju, ka mums ir jaunais īpašnieks, kurš visus šodien atlaida.
Iepriekš jau bijāt brīdināti? Nu labi lai jaunais priekšnieks tiek ar visu galā.
Bet pieņemšanas - nodošanas aktu jāraksta vienkārši.
AKTS
Tiek nodotas sekojošas lietas:
Un uzskaita visas lietas pa mapītēm kuras faktiski nodod.
Apakšā praksti
Nodevu pieņēmu.
Un viss OK nav ko sarežģīt.
Iepriekš jau bijāt brīdināti? Nu labi lai jaunais priekšnieks tiek ar visu galā.
Bet pieņemšanas - nodošanas aktu jāraksta vienkārši.
AKTS
Tiek nodotas sekojošas lietas:
Un uzskaita visas lietas pa mapītēm kuras faktiski nodod.
Apakšā praksti
Nodevu pieņēmu.
Un viss OK nav ko sarežģīt.
Ja grāmatvedība tiek nodota jaunajam uzņēmuma īpašniekam, aktā par grām. nodošanu ir teikts, ka reģisriem ir jābūt sašūtiem.
Tas nozīnē ka man arī atskaites VIDā jāsašuj, vai visus dok. par pamatlīdzekļiem jāsašuj. Mazliet nesaprotu?:-(
Tas nozīnē ka man arī atskaites VIDā jāsašuj, vai visus dok. par pamatlīdzekļiem jāsašuj. Mazliet nesaprotu?:-(

Mjau-22 30.08.2008 10:43
1013 ziņojumi
1013 ziņojumi
Mjau-22, а что значит " Ceturtdien vakarā uzzunāju, ka mums ir jaunais īpašnieks, kurš visus šodien atlaida." ? Это сокращение или что? Вас письменно предупредили за месяц?
Сшивать надо для большей надежности, если не делаете подробную опись всех документов. Чтобы потом не предъявляли претензий, что чего-то не передали.
Хотя если не сошьете, то и так вам ничего не предъявят. А новые хозяева пусть сами о себе беспокоятся.
Хотя если не сошьете, то и так вам ничего не предъявят. А новые хозяева пусть сами о себе беспокоятся.
Если вот так выкинули, без предупреждения и прочих церемоний, я бы вообще ничего не сшивала и ни по каким актам не предавала. Как вы с нами - так и мы с вами.
Piekrītu. Vēl nododamajās lietās visām lapām jābūt nummurētām un jāieraksta cik katrā mapē lapas. Nu apmēram tā kā nodod dok. uz VID pārbaudi.
Nu Jums nu gan tur kaut kas dīvains ar to atlaišanu izskatās;-)
Nu Jums nu gan tur kaut kas dīvains ar to atlaišanu izskatās;-)
Ilma
Neko dīvainu neredzu tā dzīvē gadās kā saka "mazuļos"un pat ne tik mazos gadās .
"Man iet grūti, naudu nevaru samaksāt bet attīstīšos un būs labi- tikai pacieties"
pēc dienas:
"Pārdevu uzņēmumu -jaunajam īpašniekam ir cits grāmatvedis ar ko viņš gadiem strādā" dokumenti komercreģistrā iesniegti es neko vairāk nezinu.
Uzņēmumu reģistrā izmaiņas tiek veiktas- tad nu grāmatvedi kulies pa vidu kā māki.
Labi ja līgumi kaut cik sakarīgi sarakstīti bet ja nē:'(
Par darba līgumu - juridiski Jums Ilma taisnība vienkārši tāpat darba līgumu pasakot "Jūs esat atlaisti"nevar pārtraukt.
ir Jābūt vai nu juridiski korektam pamatojumam vai pušu vienošanās ka atlaists.aprēķinātām un izmaksātām atvaļinājumu kompensācijām. Ja nu kāds aizsoļos uz darba inspekciju tad vecais grāmatvedis kura laikā šis formalitātes ir jākārto dabūs pamatīgas "samazgas uz galvas". Starp citu parādījusies nelaba tendence grāmatvežu vidū- pat ja pats vainīgs un varēja problēmu atrisināt pārbaudēs brēkt Tur tas vecais grāmatvedis visu sataisījis.......
Interesanti vai tiešām Mjau_22 ziņās par darba ņēmēju kustību iekļaus faktu par atbrīvošanu bez jurisdiki korekta (kuru parakstījusi tai brīdī Komercreģistrā reaģsitrēta amatpersona) . Arī viņa pati ja nav korekts papīrs par atbrīvošanu nemaz tā nevar "nodot" dokumentus ja reiz ir darba līgums par grāmatveža pienākumu pildīšanu.
Neko dīvainu neredzu tā dzīvē gadās kā saka "mazuļos"un pat ne tik mazos gadās .
"Man iet grūti, naudu nevaru samaksāt bet attīstīšos un būs labi- tikai pacieties"
pēc dienas:
"Pārdevu uzņēmumu -jaunajam īpašniekam ir cits grāmatvedis ar ko viņš gadiem strādā" dokumenti komercreģistrā iesniegti es neko vairāk nezinu.
Uzņēmumu reģistrā izmaiņas tiek veiktas- tad nu grāmatvedi kulies pa vidu kā māki.
Labi ja līgumi kaut cik sakarīgi sarakstīti bet ja nē:'(
Par darba līgumu - juridiski Jums Ilma taisnība vienkārši tāpat darba līgumu pasakot "Jūs esat atlaisti"nevar pārtraukt.
ir Jābūt vai nu juridiski korektam pamatojumam vai pušu vienošanās ka atlaists.aprēķinātām un izmaksātām atvaļinājumu kompensācijām. Ja nu kāds aizsoļos uz darba inspekciju tad vecais grāmatvedis kura laikā šis formalitātes ir jākārto dabūs pamatīgas "samazgas uz galvas". Starp citu parādījusies nelaba tendence grāmatvežu vidū- pat ja pats vainīgs un varēja problēmu atrisināt pārbaudēs brēkt Tur tas vecais grāmatvedis visu sataisījis.......
Interesanti vai tiešām Mjau_22 ziņās par darba ņēmēju kustību iekļaus faktu par atbrīvošanu bez jurisdiki korekta (kuru parakstījusi tai brīdī Komercreģistrā reaģsitrēta amatpersona) . Arī viņa pati ja nav korekts papīrs par atbrīvošanu nemaz tā nevar "nodot" dokumentus ja reiz ir darba līgums par grāmatveža pienākumu pildīšanu.
Nu es jau arī tur neredzu nekā divaina- tā gadās.
Nu es jau arī tur neredzu nekā divaina- tā gadās.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt