По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Dažādi neklasificēti jautājumi

Tūrisma firma www.avio.lv Uz tēmu sarakstu

Tūrisma firma www.avio.lv
Nekad nerezervējiet ceļojumu vai aviobiļetes www.avio.lv- Lāčplēša ielā 29, Rīgā.

Sesydien intenetā rezervēju aviobiļetes, sistēma uzkaras, izlec paziņojums "nemēģiniet turpināt, gaidiet, kad mūsu operators ar jums sazināsies".

Gaidu, nesagaidu.

Šodien zvanu - cik man ilgi gaidīt?

- Vēl pusstundu.

Pēc 40 min. zvanu - cik man ilgi vēl gaidīt?

- Vēl pusstundu.

Vēl pēc 40 min. zvanu - cik man ilgi vēl gaidīt?

- Darbiniece viena pati, nevar paspēt. Es saku - bet otrajā reizē es runāju ar citu darbinieku, un jūs jau esat trešā. Un kāpēc klientam tik nekaunīgi jāmelo?

- Nu kā jūs nesaprotat, darbiniece viena!

Mani nervi neizturēja - pateicu, ka man no viņiem ne šodien un arī nekad citeiz neko nevajadzēs.

Vienīgi tagad nezinu, kas būs ar naudu, jo pirms uzkārās viņu sistēma, paspēju ievadīt kredītkartes numuru.

Ja būs noņemta nauda, es savām rokām viņus "nožņaugšu".

Visi grib dzīvot labāk, tikai neviens idiņš negrib labāk strādāt!
Aivars007
Aivars007 21.07.2008 20:05
26984 ziņojumi

Atbildes (9)

Paldies [ar vērtīgo info.
Liepupe
Liepupe 21.07.2008 20:09
nav ziņojumu
Dad sūtu biļetes kredītkartes dati pēdējie jāievada,man parasti,ja uzkaras,netiek noņemta naudiņa (bet vienmēr tomēr arī izmet,ka nav noticis darījums).

Visvienkāršāk apskatīties i-bankā, uzreiz vajadzētu parādīties rezervētai summai,ja noņemta nauda.

Manuprāt vieglāk uzreiz biļeti iegādāties no pašas aviokompānijas mājaslapas.

Avio.lvizmantoju tikai vienreiz,kad piezvanot uz kantori man piedāvāja biļeti par labāku cenu nekā aviokompānijas mājaslapā.
Rita
Rita 21.07.2008 20:20
959 ziņojumi
Aivars007, рекомендую: подойдите в Besturs (Blaumaņa 5) - они дают хорошие цены на авиобилеты.
Martinas
Martinas 21.07.2008 20:31
38532 ziņojumi
Dad = Kad
Rita
Rita 21.07.2008 20:46
959 ziņojumi
Es jau nopirku biļetes citā tūrisma firmā. Kur laipni apkalpoja un desmit minūšu laikā viss bija nokārtots.

Uz to sūdaino kantori nevienam nekad neiesaku ne iet, ne zvanīt, ne arī internetā ko mēģināt.

Man uzkārās PĒC kredītkartes numura ievadīšanas. Un tā man ir krdītkarte - bez atlikuma, tas nozīmē, ka tikai pēc kāda laika uzzināšu, kas un kā īsti tur bija noticis.

Ja būs noņemta nauda, iesūdzēšu tiesā viņus.
Aivars007
Aivars007 21.07.2008 21:12
26984 ziņojumi
kā rādās- Aivars007- īsta melnā diena
Ludmila_st_
Ludmila_st_ 22.07.2008 09:18
2558 ziņojumi
Es paskatījos manu interesējošo biļeti un kad redzēju, ka jāparmaksā aptuveni 40 lati , tad no domas atteicos.Jebkurā normālas lidsabiedrības mājaslapā var to visu fiksi nokārtot.Esmu pircis gan Easyjet, gan Airbaltic.Vissok!:-)
Aivareno
Aivareno 22.07.2008 11:48
6641 ziņojums
Esmu ar Ryanair ceļojusi uz Īriju pie draugiem pa 14Ls turp-atpakaļ, tagad esmu uz oktobri nopirkusi sev un draugiem uz Stokholmu pa 0.02Ls turp-atpakaļ.

Nav viņi tie labākie,bet par tādām cenām varu pāris stundiņas paciest:-D
Rita
Rita 22.07.2008 12:33
959 ziņojumi
http://www.db.lv/Default2.aspx?ArticleID=21DA073B-36CF-42F3-B6BD-9E908D814572

Andaz
Andaz 22.07.2008 12:59
27897 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.