Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Grāmatvedības atskaites, VID - attiecības, informācija, audīts
Помогите с ЕДС Uz tēmu sarakstu
Atbildes (36)
Если вы видите свой подготовленный отчет, то в графе Darbības должна появиться "медаль". Вот на нее и надо жать.
Es izdarīju kā Guntagermane un tad tieāšm parādījās atskaite ar visu medāli un izdevās nosūtīt. Bet vispār kaut kāds atkal STULBUMS
IETEIKUMS VISIEM KAM PROBLĒMA IZMĒĢINĀT!!!
Pievērsiet uzmanību faktam ka iesniedzot ziņas par darba ņēmēju kustību atskaitei nekad neparādījās perods par
Tātad filtrā tai daļā kad sākas dokumentu datumi
1 rinda- atstājiet iesniegšanas datumu piem no 01.07.2008-05.07.2008
2.rinda-izdzēsiet laikus tukšus ( paliek balti)
Tad vismaz man atrada
Interesanti kas notiks Jums -
Ir īpatnība ka arī vecajā sarakstā bija atskaites kurām neaizpildījās stabiņš "par periodu"- jāpadomā kurām vēl bija tā situācija
IETEIKUMS VISIEM KAM PROBLĒMA IZMĒĢINĀT!!!
Pievērsiet uzmanību faktam ka iesniedzot ziņas par darba ņēmēju kustību atskaitei nekad neparādījās perods par
Tātad filtrā tai daļā kad sākas dokumentu datumi
1 rinda- atstājiet iesniegšanas datumu piem no 01.07.2008-05.07.2008
2.rinda-izdzēsiet laikus tukšus ( paliek balti)
Tad vismaz man atrada
Interesanti kas notiks Jums -
Ir īpatnība ka arī vecajā sarakstā bija atskaites kurām neaizpildījās stabiņš "par periodu"- jāpadomā kurām vēl bija tā situācija

Iejiet Julijatim failu glabātuvē bija ļoti labs apraksts par paraksta iegūšanu. Tikai nez vai tur arī nav kas sagrozīts:-(
В том то и дело что я захожу в списокдокументов-а там нет Gatavs iesniegšanai и в этом вся проблемма((
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt