Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Pirmais gada pārskats(manā darba mūžā) Uz tēmu sarakstu
Pirmais gada pārskats(manā darba mūžā)
Tad nu maldos kā pa mežu,pat uzprasīt īsti nav
kam.Ir"Zalktis",taču...

:'(
Atbildes (15)
un...? pārdomas par dzīvi? Lai veicas ar pirmā GP sastādīšanu.
Zajac25! Vai tad tikai tagad esi ķērusies tam klāt? Es arī maldījos-maldījos - bet nu pirmais gada pārskats ir nodots!!!
Pajautājiet man - es sen jau visus savus gada pārskatus nodevu.
Kas tieši nav skaidrs?
Paldies!Jautājumu būs daudz(un lielākoties muļķīgi):-D,tāpēc,lūdzu,neapvainojieties!
Par daudz jautājumiem būs daudz jāmaksā...
Jautājiet vien droši, ja nezināšu atbildi - atbildēšu, ka nezinu. Par maksu joks.
Nosūtīšu Jums savu e-pasta adresi.
Pirmkārt(nu zinu,ka nedrīkst skatīties,kā iepriekšējie grāmatveži darījuši,vismaz šajā firmā nē:-D ),jautājums par UIN avansa maksājumiem-tie iet uz D5710 vai D2390?

es arī varu jautāt uz e-pastu?

muļķīgus jautājumus..
Mes visi no pašiem sākumām bijām mulķīgi, un uzdevām muļķīgus jautājumus:-@ Cilvēks prasa padomus, vai tas ir tik grūti izdarāms, vai kādam te ir žēl to izdarīt?????>:-O
es UIn avansa maksājumus grāmatoju uz D 8810 un gada beigās pa Kredītu iegrāmatoju pēc deklarācijas aprēķināto UIN un tad tik starpību grāmatoju uz 5710.
Liene, bet neviens Jums neliedz dod padomu, ja protams zinat kādu padomu prasa cilvēks pēc šīs tēmas sākuma nosaukuma. Personīgi man no tēmas nosaukuma un teksta "Tad nu maldos kā pa mežu,pat uzprasīt īsti nav
kam.Ir"Zalktis",taču..." nav skaidrs kādu padomu cilvēks meklē.
Cleo, neuztveriet personīgi, bet pēdējā laikā, seit saitā izskan tikai pārmetumi, vai arī - meklējiet meklētājā utt.
Bet es tiešām brīnos ja prasa kādi ir AUIN grāmatojumi, kuri sadaļā Gada pārskats rakstīti kādas 100x.Varbūt cilvēks nav iemācījies ar meklētāju strādāt:-(
Es UIN avansu kā tādu vispār negrāmatoju - kur ir teikts, ka tas iepriekš jāgrāmato?
Kad samaksā - D2390 K2620, un beigta balle.
Pēc gada pārskata nodošanas - attiecīgā summa D5710 K2390.
nu es arī grāmatoju tikai samaksas brīdī UIN avansu D 8810 K 26XX. Tā gan toč ir gaumes lieta, kurā kontā samaksāto avansu grāmatot, kādu metodiku cilvēks sev sastādīs tā arī grāmatos.
Beidzot mums ar Cleo atkal saskan...
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture