Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
UIN 67.rinda
Varbūt kāds neguļ?
gada pārskats par 2007.gadu
uzskaititi 2002,2003,2004,2005,2006, 2007 gadi vai jāsāk rakstīt sākot ar 2003,2004,2005,2006,2007 gadu,? Vai raksta visus gadus no dibināšanas, bet ņem vērā tikai pēdējos 5 gadus (ieskaitot 2007) zaudējumu segšanai? Palīgā!:-)
Atbildes (11)
es rakstītu tikai 5 gadus (neieskaitot 2007, jo par 2007.gadutaču UIN deklarāciju stādāt), ja protams tajos gados pēc UIN deklarācijas apliekamais ienākums ir ar mīnusu.
2006.g. UIN dekl. biju rakst. arī 2006. gadu (visos mīnusi) VID jautājumu un pretenziju nebija, tagad samulsu...
dīvaini gan, jo pašā tabulas galviņā taču ir rakstīts "Pirmstaksācijas periods, kad zaudējumi radušies... Līdz taksācijas periodam nesegtā zaudējumu summa...." ja jau 2007.gadsJUms ir taksācijas periods, tad tas nekādi nevar nonākt tajā tabulā, kur ir pirmstaksācijas perioda zaudējumi.
Tas, ka VIDam nebiaj pretenziju vēl nav rādītājs, iespējams, ka nemaz nepaskatījās, jo ja nesanāk maksāt UIN un palikuši vēl iepriekšējos gados nesegtie zaudējumi, tad jautājumi rodas Jums pašai.
taisnība Jums - "apmaldījos" :), tik vēl vienu atbildi : ar šo deklarāciju es sedzu 2002 gada zaudējumus? vai 2003?
nu nemaz vairs sev es nepatīku... un ja vēl no malas izlasa..LOL
vispirms 2002 gada zaudējumus, ja vēl paliek tad 2003 utt.
Paldies CLEO, tā arī izdarīju. Naktīs strādāt tomēr tiešām nav veselīgi. Paldies!;-)
Извините, спрошу тут, вопрос глупый, а в этих строчках - убытки прошлых лет, какая сумма должна появиться? Самая первая по декларации или уже скорректированная после износов и т.д. Заранее спасибо.
apliekamais ienākums pēc UIN deklarācijas , respektīvi , nevis zaudējumi pēc virsgrāmatas, bet gan zaudējumi pēc UIn deklarācijas.
Вот меня тоже прибило последним вопросом от Olak. Я обычно восстанавливала zaudējumi,которые после всех восстановок (увелич/уменьш) *из 72 строчки*, и тут меня сбила предыдущий бухгалтер. Она переносила на след. периоды суммы убытков из первой строки.
Может я не права?
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture