По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Gada pārskats

Darba algu sadalīšana PZA ? Uz tēmu sarakstu

Darba algu sadalīšana PZA ?
Nezinu kā būtu pareizāk, Līdz šim visa darba alga tika grāmatota uz vienu izmaksu kontu, jo uzņēmums neliels 11 darbinieki. Bet rodas jautājums kā vispareizāk atspoguļot šīs izmaksas PZA ? Respektīvi, līdz šim uz administrācijas izmaksām attiecinātas tikai valdes priekšsēdētāja alga+sociālais. Bet domāju, ka arī vismaz valdes locekles un galvenās grāmatvedes alga + sociālais nodoklis arī būtu tur jāuzrādā.

Tie, kam arī mazi uzņēmumi kā darat jūs? Kuras algas liekas/ neliekat administrācijas izmaksās?

paldies
Rumbinja
Rumbinja 14.04.2008 14:27
1000 ziņojumi

Atbildes (4)

Runajot par sevi, uz adm.izdevumiemlieku tikai valdes algu+soc.nod.

Visu pārējo darbinieku algu(t.sk.gramatveža) uz pārdotas produkcijas raž.izmaksas
Annaeglite
Annaeglite 14.04.2008 14:32
2049 ziņojumi
Es administrācijas algās uzrādu visu vadošo speciālistu algas- direktori, gāmtvede, veikala vadītāja. Pārdevēju algas attiecinu uz pārdošanas izmaksām
Actrida
Actrida 14.04.2008 14:33
98 ziņojumi
Veikala vadītāju gan, manuprāt - labāk pievienot pārdošanasizmaksām.
Leciigaa
Leciigaa 14.04.2008 15:21
2691 ziņojums
Man ir 11 darbinieki, valdes priekš, valdes locekle, galv.grāmatvede. Tad ir projektu vadītājs, 2 noliktavas, 2 servisa darbinieki, 2 auto vadītāji - strādnieki, 2 palīgstrādnieki.

Uz administr. līdz šim tika likta tikai valdes priekšsēdētāja alga+sociālais, attiecīgi arī gada pārskatā atšifrēts beigās vadības atalgojums, bet man tā kā šķiet, ka vismaz valdes locekli vēl arī vajag,ja ne grāmatvedi.
Rumbinja
Rumbinja 15.04.2008 10:43
1000 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.