Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Pirmās PVN deklarācijas pielikumi Uz tēmu sarakstu
Pirmās PVN deklarācijas pielikumi
Labdien!
Aizsūtīju pirmo PVN deklarāciju kopā ar PL un krājumu inventarizācijas sarakstiem. Zvanīja no VID un brīnījās, kāpēc tā darīju. Padalaties pieredzē, vai tiešām neviens nesūta šos sarakstus? Paldies.
Atbildes (14)
ļoti interesanti, jo pēc MK noteikumiem tā jādara. Varbūt viņi pirmo reizi saņem pirmo PVN deklarāciju. Jūs vajdazētu viņiem teikt, ka tā ir rakstīts MK noteikumos Nr.933 211.p. ja viņi domā savadāk, lai pasaka uz kā pamata.
Я тоже здавала в Латгальском, вместе с инвентаризациоными актами, вроде не удивлялись
Tad es vairs neko nesaprotu, jo es arī tieši Latgales nodevu. Pateica, ka lieku darbu esmu izdarījusi, bet nu lietā ielikšot.
А не подскажите,кто нибудь через EDS сдавал.Инвентуру,как файл отправить.
Ну-да , а по другому и не отправишь.LOL
А в каком месте по ЭДС эту инвентуру можно файлом отправить?:-O
Вот и я спрашиваю,понятно что файлом.Непонятно в каком месте отправлять.LOL
Ну в ЭДС того места точно не найти по этому налогуLOL
Nevajag aizmirst, ka tie VID darbinieki, kuri pieņem pārskatus, gandrīz nekad nezina, kā tos pārskatus sastāda, un vēl mazāk - kādiem skaitļiem un kādiem aprēķiniem tur jābūt.
А раньше знали.
Ой, а разве такую инвентуру надо сдавать? Ничего подобного я ниразу нге пересылал в ВИД. Ничего не понимаю:-( Я что опять что-то упустила?
Katka, так прочтите вопрос, может оно Вам и не нужно было вовсе.
Martinas, так раньше спецы принимали, а теперь тантуки
Точно, невнимательно прочитала вопрос. Ко мне это не относится:-D
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture