По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Gada pārskats

Sociālās infrastruktūras uzturēšanas zaudējumi Uz tēmu sarakstu

Sociālās infrastruktūras uzturēšanas zaudējumi
Lūdzu, pasakiet, ko parasti iekļauj UIN deklarācijas 2.rindā (Sociālās infrastruktūras uzturēšanas zaudējumi)?
Manefa
Manefa 19.02.2008 19:14
31 ziņojums

Atbildes (4)

Это если у вас на балансе есть детский садик, баня, палаточный городок, спортивный зал и при этом на объектах не ведется хозяйственная деятельность, то расходы на содержание объектов исключаются при определении НОД.

Сейчас такое, наверно, мало у кого имеется, но на заре независимости полно было наследия советских времен.
Maija
Maija 19.02.2008 19:34
28223 ziņojumi
Es vienkārši paskatījos uzņēmuma ieprikšējā gada pārskata (es to netaisīju) un viņiem tur stāv 290 lati. tāpēc izbrīnījos kas tas varētu būt
Manefa
Manefa 19.02.2008 19:53
31 ziņojums
Может какой спортивный зал арендовали или коллективный выезд на природу был, да туда и поставили.
Maija
Maija 19.02.2008 20:07
28223 ziņojumi
it ka nekā tāda nebija, uzņēmumā vispār maz kas notiek skaidrs, ka šogad gan es tur neko nelikšu. Maija, paldies!!
Manefa
Manefa 19.02.2008 20:14
31 ziņojums

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.