Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Apdrošināšana ja maksāju pati ?
es kā fiz.persona2007.gadā pirku secv apdrošināšanau - veselības.cik saprotu to varu likt arī IIN deklaracija vai tiesa?
paldies
Atbildes (10)
Можно, как мне объяснили, это входит в сумму расходов на медицину (150 латов)
Kā ??? un D1 vai tad ne tajā aile iemaksas fondos utttt?
Если у Вас страховка на год, то в расходы на медицину.
un D1 vai tad ne tajā aile iemaksas fondos utttt? ............
Vai tad tur ir minēts, ka pašas fiziskās personas iemaksas?
privātajos pensiju fondos izdarītās iemaksas un apdrošināšanas prēmiju maksājumi atbilstoši dzīvības apdrošināšanas līgumam (ar līdzekļu uzkrāšanu) (D1 4.b ailes summa + paša nodokļa maksātāja iemaksas un dzīvības apdrošināšanas prēmiju maksājumi <= 10 % no 03.)
un vai tad nē ?
Rumbiņa! Es apbrīnoju Jūsu uzmanības spēju...
No sākuma Jūs minat deklarācijas pielikumu D1 un es Jums rakstu, ka tur nav pašas personas veiktās iemaksas PPF.
Tad Jūs pārlecat uz pamata deklarāciju D un sakiet, ka tur lūk ir...
Tik tiešām tur ir, bet D1 - NAV.
D1 4b aile vai tad nav domāts tas? Ja rakstu D 09 rindā tad atšifrēju D1 4 b... vai kļūdos ?
Оставьте в покое Д1. Цифра будет только в декларации (Д), БОЛЬШЕ НИГДЕ НЕ РАСШИФРОВЫВАЕТСЯ.
Tātad D lieku 09 ailē un viss vai pareizi?
paldies
Es ļoti atvainojos, bet varat man lūdzu apstiprināt tad ka pareizi būs, ja ielikšu tikai D 09 ailē šo maksājumu vai arī 09 neko un klāt pie izglītības?
ja man izglītība jau būs 150 Ls tad ja pielikšu tajos 150 it kā klāt sanāk mazāks nodoklis, ja atsevišķi izdalīšu lielāks:(((
piedodiet lūdzu, bet nesaprotu :(((
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture