По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības uzskaites jautājumi. Lietvedība

Pamatlīdzekļi Uz tēmu sarakstu

Pamatlīdzekļi
Esmu tā kā saputrojusies- ja ir vadītāja apstiprinātas amortizācijas normas PL- piemēram 5 gadi kautkādam daiktam, kā tas iet kopā ar LGS7, kur paredzēts katru gadu pārskatīt lietderīgās lietošanas laiku.Piem pagājuši 3 gadi- priekšnieks nolemj, ka daikts var kalpot vēl vismaz 5 gadus.Tadatlikušo vērtību sadala uz nākamajiem 5 gadiem? Tad kāda jēga tādām iepriekš noteiktām normām? Un tad tā skaitīsies aplēses maiņa, kas jārāda pārskatā? Vai es esmu dziļi auzās iebraukusi:-S
Melioag
Melioag 22.11.2007 12:04
234 ziņojumi

Atbildes (43)

Paldies, tad vismaz zināšu, ka vēl kāds ir to tā darījis.Gala beigās tiešām- nav ko taisīt vētru ūdens glāzē:-D Paldies!
Melioag
Melioag 24.11.2007 07:51
234 ziņojumi
Bet ar rīkojuma uzrakstīšanu vien laikam nepietiek.Tasir jāatrunā arī gada pārskatā.

Mums arī tika izmainīts nolietojuma laiks, jo 3 gadi datoriem u.c. biroja tehnikai loģiski bija tā kā par īsu. Kādu tekstu labāk rakstīt pārskatā?sakarā ar ko?sanācām un izlēmām mainīt aplēses,jo...?:-S
Squirrel
Squirrel 31.01.2008 00:55
809 ziņojumi
Kā rakstāt jūs?
Squirrel
Squirrel 31.01.2008 00:55
809 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.