Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
grāmatvežu atalgojums
Mūsu firma meklē grāmatvedi - datu operatoru. Uz sludinājumu, dienas laikā, atsaucās pie 30 pretendentu. 80% pretendentu vecums no 20-24 gadi. Izglītība - citam vidējā, cits šobrīd studē, citam augstākā. Bet algu visi kā viens pārbaudes laikā min 350Ls, bet pēc tam 400 un vairāk.
Cien. kolēģi galvenie grāmatveži! Ja nav noslēpums, cik pēc nodokļiem pelnat Jūs? Un kādi ir kritēriji, kā noteikt kāda ir adekvāta galv. grāmatveža alga?
Manā uzņēmumā: 2 datu operātori + galvenais grāmatvedis, 3 milj. apgrozījums - galv. grāmatveža alga 550Ls. Vai tas ir OK???
Atbildes (44)
Paldies Maija par vidējo aprēķinu!
Forumu uz 20 lapām nav spēka izlasīt un faktiski diskutēts par tēmu ir diezgan maz, vairāk kolēģi centās strīdēties un viens otru apvainot:-(
Я думаю, что молодежь просто рассуждает, какие нужны деньги, чтобы прожить, исходя из этого и запросы.
Если бы просто рассуждали, то нашелся бы оператор и на 100 латов. Но ведь 80% pretendentu algu visi kā viens pārbaudes laikā min 350Ls, bet pēc tam 400 un vairāk.
Значит такова цена на рынке. 80% можно считать это все.
У МЕНЯ 300 ЛАТ ЗА 3 МАГАЗИНА ОДИН КРУГЛОСУТОЧНЫЙ 300 НАКЛАДНЫХ ПРИХОДНЫХ. ЕЖЕМЕСЯЧНО ДЕЛАЮ БАЛАНС ПО ТОЧКАМ РАБОТАЮ ОДНА
Šī alga ko prasa 80% ir pat ļoti adekvāta šodienas inflācijai.Es pat teiktu, tas nemaz nav daudz.Drīzāk maz. Varat vienā stabiņā ielikt algu un otrā savus izdevumus.
У меня больше 500,00, но и фирм 7 шт., правда в одно рабочее время.
Ребята, продавца нынче найти - без 300 латов на руки не подходи. А вы говорите - оператор...
Es par 1oo latiem vienam taisu
Naudu ta vajag.
Karjeras Diena, 11.septembris
SIA Saliena meklē galveno grāmatvedi - atalgojums sākot no 1700Ls bruto.
Ogurec
У МЕНЯ 300 ЛАТ ЗА 3 МАГАЗИНА ОДИН КРУГЛОСУТОЧНЫЙ 300 НАКЛАДНЫХ ПРИХОДНЫХ. ЕЖЕМЕСЯЧНО ДЕЛАЮ БАЛАНС ПО ТОЧКАМ РАБОТАЮ ОДНА
- Я за 1 круглосуточный магазин (100 накладных/ 1 ЕКА / 6 работников) получаю 120 лат, если сложить всё время за месяц сколько ими занимаюсь получиться 2 дня.
Karjeras Diena, 11.septembris
SIA Saliena meklē galveno grāmatvedi - atalgojums sākot no 1700Ls bruto.
Я тоже записываюсь;-)
Ну так СВ посылайте и вперед, насколько я в курсе эта фирма занимается недвижимостью (постройка, продажа, обхозяйствование и т.д....).
Ой, нет, это не мой профиль:-(
jā man arī liekas, ka vislabāk ir
cv.lvpaskatīties..
- Я за 1 круглосуточный магазин (100 накладных/ 1 ЕКА / 6 работников) получаю 120 лат, если сложить всё время за месяц сколько ими занимаюсь получиться 2 дня.
Amuil,sakiet lūdzu ar kādu programmu jūs strādājat?
Man daļa orderu ir ar datoru,bet pamats- ar roku.Tākā man tas aizņem daudz vairāk laika.Darbaapjoms apmēram tāds pats.
Amuil,sakiet lūdzu ar kādu programmu jūs strādājat?
- Excel
bet pamats- ar roku
- Ko jūs ar roku rakstiet??:-O
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture