Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Grāmatvedības uzskaites jautājumi. Lietvedība
Kā kontēt? Uz tēmu sarakstu

Nailo 01.08.2007 16:20
221 ziņojums
221 ziņojums
Atbildes (9)
Es gan domāju, ka šāds jautājums Jums nav nekas nedzirdēts, tāpēc,cerēju uz viedokli, kā parasti šādos gadījumos rīkojas!

Nailo 01.08.2007 16:34
221 ziņojums
221 ziņojums
Neko nevarat nokontēt, kamēr nav pavadzīme par ledusskapi-vitrīnu un līgums. Varbūt jums tā nauda pēc kāda laika atpakaļ jāatgriež.
Pavadzīme nav, ir nodošanas pieņemšanas akts un līgums.Nauda nebūs jāatgriež!Līgumā rakstīts, ka par to, ka vitrīnā tiks izvietotas tādas un tādas preces,firma mums pārskaita tādu summu.Līdz šim nebijām saskārušies ar šādu gadījumu, tāpēc arī tāda neziņa.

Nailo 01.08.2007 22:24
221 ziņojums
221 ziņojums
Pavadzīme нужно потребовать, т.к. произошло перемещение материальной ценности. А деньги, которые Вам перечислила фирма, я бы рассматривала как плата за услугу - право поместить витрину в Вашем магазине.
Maksas pakalpojumu ieņēmumi.

Sarmis 01.08.2007 23:04
127 ziņojumi
127 ziņojumi
Ja tie ir Jūsu firmas ieņēmumi, tad kā ieņēmumi arī jāiegrāmato D2620 K6110. Kas tur vēl ko domāt?
Nav grāmatvedībā tāda posteņa "pateicība".
Это пока "нав". Но скоро будет. Уже который месяц как рабочая группа репу чешет как сие сформулировать. Сформулируют для одних, потом и другие подтянутся.
Это пока "нав". Но скоро будет. Уже который месяц как рабочая группа репу чешет как сие сформулировать. Сформулируют для одних, потом и другие подтянутся.
Es jau domāju, ka Jums iepatiksies termins "pateicība".es jau gluži burtiski to tā nebiju domājusi,bet, katrā ziņā ,paldies visiem, kas izteica savu viedokli! Lai Jums jauka diena!:-)

Nailo 02.08.2007 12:24
221 ziņojums
221 ziņojums
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt