Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Dažādi neklasificēti jautājumi
Karjeru iztrāde Uz tēmu sarakstu
Atbildes (8)
Marikasp извините пожалуйста за излишнее любопытство,Вы случайно не в фирме "Ammo S" и "Ancvers" работаете?
Nē, tur es nestrādāju:))
Bet vai tiešam nav neviens, kas strādā par grāmatvedi uzņēmumā, kas nodarbojas ar karjeru izstrādi?????!!!!! Vai arī nevēlas dalīties pieredzē?!:))
Bet vai tiešam nav neviens, kas strādā par grāmatvedi uzņēmumā, kas nodarbojas ar karjeru izstrādi?????!!!!! Vai arī nevēlas dalīties pieredzē?!:))
pagaidiet vakaru, gan jau vēl kāds atradīsies!

Larao 25.07.2007 15:19
6767 ziņojumi
6767 ziņojumi
Skatījos. Ir tikai divas tēmas šajā sakarā, bet tas itkā zināms:))
Mazulite un Elonok rakstījuši par šo tēmu.
Paldies.
Varbūt vēl kāds atsauksies?!
Man interesē tieši krājumu ikdienas uzskaite. Piemēram, kā tiek stādītas ražošanas pavadzīmes. Kas tās raksta citos šāda veida uzņēmumos- grāmatvedis(:))) vai darbu vadītāji, vai kāds uzskaitvedis, u.tml.?!
U.c. jautājumus vēlētos apspriest.
Mazulite un Elonok rakstījuši par šo tēmu.
Paldies.
Varbūt vēl kāds atsauksies?!
Man interesē tieši krājumu ikdienas uzskaite. Piemēram, kā tiek stādītas ražošanas pavadzīmes. Kas tās raksta citos šāda veida uzņēmumos- grāmatvedis(:))) vai darbu vadītāji, vai kāds uzskaitvedis, u.tml.?!
U.c. jautājumus vēlētos apspriest.
Kas tās raksta citos šāda veida uzņēmumos- grāmatvedis( vai darbu vadītāji, vai kāds uzskaitvedis, u.tml.?!
Tas ir atkarīgs cik daudz cilvēku ir Jūsu uzņēmumā un kā Jūs sadalīsiet darba pienākumus, var jau pats direktors rakstīt
Tas ir atkarīgs cik daudz cilvēku ir Jūsu uzņēmumā un kā Jūs sadalīsiet darba pienākumus, var jau pats direktors rakstīt

Larao 29.08.2007 13:37
6767 ziņojumi
6767 ziņojumi
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt