Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Grāmatvedības uzskaites jautājumi. Lietvedība
Pavadzīmju ceturkšņa pārskats Uz tēmu sarakstu

Neredzams 14.06.2007 16:17
45 ziņojumi
45 ziņojumi
Atbildes (24)
Andz - kapēc esmu samaksājis nodokļus VIS ir pats izstrādā sistēmu par manu nodokļu maksāto naudu!!!
Valsts ir ienterisēta lai varētu atri ērti visu izdarīt. Tur pat varēja uzreiz vienoties ar banku par autaumātisku nodokļu nomaksu, kā tas ir rēķiniem, lai man par to galva nav jālauza.
tur 1000 un vienu lietu var izdarīt.
p.s. kapēc man jāalgo grāmatvedis??
cik ir nodokļi ??? mazam uzņēmumam.
PVN sociālais viss
Es aizpildu PVN deklarāciju, Sociālo iemaksas veidlapu.
Valsts man elektroniski piestāda rēķinu kurā ir pozīcijas izdalītas, kat automātiski iejiet manā bankā tāpat ka LMT vai citi rēķini un tiek apmaksāti.
Man vispār nekas nav jādāra, es mēneša beigās savadu 10 skaitļus un patērēju tur 5minūtes
Valsts ir ienterisēta lai varētu atri ērti visu izdarīt. Tur pat varēja uzreiz vienoties ar banku par autaumātisku nodokļu nomaksu, kā tas ir rēķiniem, lai man par to galva nav jālauza.
tur 1000 un vienu lietu var izdarīt.
p.s. kapēc man jāalgo grāmatvedis??
cik ir nodokļi ??? mazam uzņēmumam.
PVN sociālais viss
Es aizpildu PVN deklarāciju, Sociālo iemaksas veidlapu.
Valsts man elektroniski piestāda rēķinu kurā ir pozīcijas izdalītas, kat automātiski iejiet manā bankā tāpat ka LMT vai citi rēķini un tiek apmaksāti.
Man vispār nekas nav jādāra, es mēneša beigās savadu 10 skaitļus un patērēju tur 5minūtes

Neredzams 14.06.2007 17:07
45 ziņojumi
45 ziņojumi
Это известный метод - сажать подельников в разных комнатах и задавать одни и те же вопросы. А потом сравнивать, где прокололись.
А вдруг партнер ваш номер от балды написал и ничего у вас не получал. Вы налог не заплатили, а он предналог снял. Убыток бюджету.
А чтобы на каждого налогоплательщика индивидуальный пакет отчетов готовить не дошел у нас еще технический прогресс до этого.
А вдруг партнер ваш номер от балды написал и ничего у вас не получал. Вы налог не заплатили, а он предналог снял. Убыток бюджету.
А чтобы на каждого налогоплательщика индивидуальный пакет отчетов готовить не дошел у нас еще технический прогресс до этого.
Šo es nesaprotu, ir zināmi visi iespējamie saimnieciskie veidi.
tad kur ir problēma ar tehniku??? utr nav problēma to es točna zinu.
Labi paldies savu veidlapiņu sagatavoju, patērzēt arī patērzēju
tad kur ir problēma ar tehniku??? utr nav problēma to es točna zinu.
Labi paldies savu veidlapiņu sagatavoju, patērzēt arī patērzēju

Neredzams 14.06.2007 17:15
45 ziņojumi
45 ziņojumi
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt