Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Grāmatvedības uzskaites jautājumi. Lietvedība
Pavadzīmju ceturkšņa pārskats Uz tēmu sarakstu

Neredzams 14.06.2007 16:17
45 ziņojumi
45 ziņojumi
Atbildes (24)
Kurā vietāvietā nav tur nekā tāda
http://www.***censored***/lv/gramatveziem/veidlapas
http://www.***censored***/lv/gramatveziem/veidlapas

Neredzams 14.06.2007 16:27
45 ziņojumi
45 ziņojumi
Зайдите на www.vid.gov.lv Там есть все вейдлапы, которые налоговой надо.
Visiem tiem dokumentiem nav saprotams kas par ko ir domāts. visusr pielikts klāt MK numurs.
Nav nevienam saprotamā valoda
Veidlapa, "Pavadzīmju ceturkšņa izlietojums" vienmēr ir MK: 257 3 pielikums.
esij un saproti tos dokumentus
Nav nevienam saprotamā valoda
Veidlapa, "Pavadzīmju ceturkšņa izlietojums" vienmēr ir MK: 257 3 pielikums.
esij un saproti tos dokumentus

Neredzams 14.06.2007 16:30
45 ziņojumi
45 ziņojumi
Раз в квартал отчет по номерам, по накладным - ежемесячно.

Inst 14.06.2007 16:36
nav ziņojumu
nav ziņojumu
lūk šāja pašā mājas lapā ir kautkur pieejam šāda veidlapa ?? par ceturksni izlietotiem pavadzīmju numuriem, es gan nēsmu izlietojis nevienu

Neredzams 14.06.2007 16:36
45 ziņojumi
45 ziņojumi
Man ir Numuri NUMURI

Neredzams 14.06.2007 16:37
45 ziņojumi
45 ziņojumi
Заходите на сайт.
Выбираете раздел Noderīgi (сверху под призывом выполнить обязанности перед государством). Там есть еще один подраздел (слева в столбике) Veidlapas un iesniegumi.
В окошечке выбираете тему Darijumu aplicinosie dokumenti и получите все что есть на эту тему.
есть там Pārskats par stingrās uzskaites preču pavadzīmes - rēķina veidlapu izlietojumu - это на желтые бланки и Pārskats par pavadzīmju numuru izlietojumu - это на строгие номера.
Выбираете раздел Noderīgi (сверху под призывом выполнить обязанности перед государством). Там есть еще один подраздел (слева в столбике) Veidlapas un iesniegumi.
В окошечке выбираете тему Darijumu aplicinosie dokumenti и получите все что есть на эту тему.
есть там Pārskats par stingrās uzskaites preču pavadzīmes - rēķina veidlapu izlietojumu - это на желтые бланки и Pārskats par pavadzīmju numuru izlietojumu - это на строгие номера.
Paldies visiem.
Nēsmu grāmatvedis, bet visa tā sistēma ar to saistītā ir samērā nepārskatāma, sarežģīta grūti izprotams
Nēsmu grāmatvedis, bet visa tā sistēma ar to saistītā ir samērā nepārskatāma, sarežģīta grūti izprotams

Neredzams 14.06.2007 16:47
45 ziņojumi
45 ziņojumi
Loģikas prakstiski nav nekādas.
Kautvai šīs pašas atskaites, kapēc šādas ir jāiesniedz ??? te vispār nav ne mazākās loģikas.
es iesniedzu PVN deklarācijas pielikumu NR.:1 tajā es norādu tips pavadzīme numurs tāds un tāds.
pareizi būtu dodos pēc jaunām, tad iesniedzu atskaiti, nevis katru mēnesi tad vēl ceturksni u.t.t.
pilnīga neloģīka visā šajā darbībā
Kautvai šīs pašas atskaites, kapēc šādas ir jāiesniedz ??? te vispār nav ne mazākās loģikas.
es iesniedzu PVN deklarācijas pielikumu NR.:1 tajā es norādu tips pavadzīme numurs tāds un tāds.
pareizi būtu dodos pēc jaunām, tad iesniedzu atskaiti, nevis katru mēnesi tad vēl ceturksni u.t.t.
pilnīga neloģīka visā šajā darbībā

Neredzams 14.06.2007 16:50
45 ziņojumi
45 ziņojumi
Viņš jau nav grūts
bezjēdzīgi mokoši garlaicīgs, rutīnas pilns.

Neredzams 14.06.2007 16:55
45 ziņojumi
45 ziņojumi
Логики по жизни нет, зачем налоговой нужны эти строгие номера. Но очень уж они им нравятся.
В приложении к декларации НДС указываются номера накладных, полученных от других партнеров. В квартальном отчете указываются номера накладных, которые вы выписали партнерам. Потом налоговая что-то у себя сверяет. Это чтобы не жульничали.
В приложении к декларации НДС указываются номера накладных, полученных от других партнеров. В квартальном отчете указываются номера накладных, которые вы выписали партнерам. Потом налоговая что-то у себя сверяет. Это чтобы не жульничали.
Tas pats šeit
https://www2.vid.gov.lv/eds/logon/logon.asp?l1=logout
tur nav tāda.
Pietam automātiski varbūt vajadzēju man piedāvāt tās veidlapas kas atiecas uz manu uzņē'mumu, nevis veidlapas alfabēta secībā.
sākas ar Akcīzas nodokļiem, ja man nav izņemtas Akcīza preču licenze, tad man nevajag nekādu veidlapu par to iesniegt.
man vajag lai man parādās man nepieciešamās veidlapas
1) PVN
2) PVN1
3) Soc
4) Pavadzīmju numuru izlietojuma pa ceturkšņiem
VISSSS
nevis miljards un viens sūds nevajadzīgs
https://www2.vid.gov.lv/eds/logon/logon.asp?l1=logout
tur nav tāda.
Pietam automātiski varbūt vajadzēju man piedāvāt tās veidlapas kas atiecas uz manu uzņē'mumu, nevis veidlapas alfabēta secībā.
sākas ar Akcīzas nodokļiem, ja man nav izņemtas Akcīza preču licenze, tad man nevajag nekādu veidlapu par to iesniegt.
1) PVN
2) PVN1
3) Soc
4) Pavadzīmju numuru izlietojuma pa ceturkšņiem
VISSSS

Neredzams 14.06.2007 16:59
45 ziņojumi
45 ziņojumi
Neredzams
ziņojumu: 26 14.06.2007 16:55
Viņš jau nav grūts

Es nu gan tam pilnīgi nepiekrītu! Tas nav ne garlaicīgs, ne rutīnas pilns! Tas ir interesants, atbildīgs, dinamisks, grūts, loģisks, kurš katrs nevar būt grāmatvedis!
ziņojumu: 26 14.06.2007 16:55
Viņš jau nav grūts

Es nu gan tam pilnīgi nepiekrītu! Tas nav ne garlaicīgs, ne rutīnas pilns! Tas ir interesants, atbildīgs, dinamisks, grūts, loģisks, kurš katrs nevar būt grāmatvedis!
Neredzams
ziņojumu: 27 14.06.2007 16:59
Un kas jums liedz pašam sagatavot? Vai nopirkt veikalā? Vai iegādāties grāmatvedības progtammu? Un vispār NOALGOT GRĀMATVEDI?
ziņojumu: 27 14.06.2007 16:59
Un kas jums liedz pašam sagatavot? Vai nopirkt veikalā? Vai iegādāties grāmatvedības progtammu? Un vispār NOALGOT GRĀMATVEDI?
Maija tieši tā!!!
Viņi redz ka firma A ir saņēmusi no firmas B pavadzīmi. Numur 001.
Viss, kapēc firmai B vajag šo pašu numuru pēctam iesniegt, ka vot esmu izlietojis. Jo viņi jau to redz, ka numurs ir izlietots.
Es saprotu to var reizi pusgadā gadā, bet nejau katru mēnesi!!!
Man tagad jāiesniedz divas baltas lapas, priekškam, šogad nevienu numuru nēsmu izlietojis.Kapēc jāiesniedz!!!
Un tur ir daudz veidlapu kas jāiesniedz tukšās pat tas pats PVN deklarācija, ja nekas nav bijis.
Viņi redz ka firma A ir saņēmusi no firmas B pavadzīmi. Numur 001.
Viss, kapēc firmai B vajag šo pašu numuru pēctam iesniegt, ka vot esmu izlietojis. Jo viņi jau to redz, ka numurs ir izlietots.
Es saprotu to var reizi pusgadā gadā, bet nejau katru mēnesi!!!
Man tagad jāiesniedz divas baltas lapas, priekškam, šogad nevienu numuru nēsmu izlietojis.Kapēc jāiesniedz!!!
Un tur ir daudz veidlapu kas jāiesniedz tukšās pat tas pats PVN deklarācija, ja nekas nav bijis.

Neredzams 14.06.2007 17:02
45 ziņojumi
45 ziņojumi
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt