По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Gada pārskats

Gramatvedibas nodosanas akts Uz tēmu sarakstu

Gramatvedibas nodosanas akts
Sveicināti cienījamie kolēģi!!! Ļoti ceru, ka palīdzēsiet ar kādu padomu šādā jautājumā:

- aizejot no darba nesastādiju grāmatvedības lietu nodošanas-pieņemšanas aktu, JO pa manu datoru (tostarp grāmatvedības programmu) darbojās katrs kam bija vēlēšanās (šefs lika iedot paroli); rēķinus-pavadzīmes man nebija uzticēts izrakstīt, to darīja cits - mātes uzņēmuma pārstāvis, savā mātes uzņēmuma datorprogrammā, un man tik atnesa šos rēķinus iegrāmatot; pa grāmatved.lietu mapēm, personu lietām kārtojās citi bez manis informēšanas utt... Arī jaunā grāmatvede pirms oficiālas darba uzsākšanas ieradās pa reizei un kaut ko darīja (par cik es apvienoju divus darbus, visu laiku nebiju konkrētajā uzņēmumā). Un tagad man neizmaksā pēdēj'amēneša algu un atv.kompensāciju sakot, ka es neeot pelnijusu, neesot sastādijsu šo aktu. .. es uzskatu, ka nevaru sastādīt aktu un nest atbildību par lietām, kurās krāmējas citi.

Kā rīkoties???? Vai varu šādi pamatot akta nearsktīšanu?
Bittite
Bittite 15.05.2007 15:27
40 ziņojumi

Atbildes (23)

Obligāti atsūtīšu numuru! Tikai iespējams, ka līdz tiesai būs jāgaida vairāki menēneši, jo tās esot dikti noslogotas.
Bittite
Bittite 15.05.2007 16:54
40 ziņojumi
nekas pagaidīsim
Larao
Larao 15.05.2007 16:56
6767 ziņojumi
Godīgi sakot pirmo reizi dzirdu par aktu.Esdomāju ,ka te ieinterētam jābūt jaunajam grāmatvedim,lai salīdzinātu visus galus.Jāsak ,ka ir stipri gudrs ,ja iebrauc jaunā vietā bez iepriekšējā grāmatveža palīdzības
Margrieta
Margrieta 16.11.2007 00:55
6 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.