Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Apstulbu par avansiem :((( Palidziet ! Uz tēmu sarakstu
Apstulbu par avansiem :((( Palidziet !
Izrakstijam avansa rekinu ar PVN neapliekamai personai, bet esat pasi maksataji ta ka ar PVN. Sanemam avansu aprili, PPR tikai maija. Deklaracija tak man jauzrada sanemtais avanss un PVN? Vienkarsi aile saucas PVN 1 pielikuma darijuma partnera ar PVN apliekamas personas
reg.Nr man jau tada nav:(((
paldies
Atbildes (10)
Pielikumā taču uzrāda PVN priekšnodokli!
ja Jūs izrakstāt rēķinu, tad pie kā ir vainīgs PVN 1 pielikums?
Jums taču nav priekšnodoklis, jums ir nodoklis!
vēl laikam pilnmēness nav beidzies
tikkai neņemiet ļaunā
Brrrr......... kaut kas ne tas man sanaca
Sorry ..................
katram gadās tikai pasmaidiet
PVN deklarācijā uzrāda darījumu summu (atsevišķi to darījumu summu, kuri tiek aplikti ar PVN, ja gadījumā sniedz arī ar PVN neapliekamus pakalpojumus).
Saņemtos avansus ar PVN apliek saņemšanas mēnesī - tātad Jūsu gadījumā aprīlī.
1.pielikumamar Jūsu saņemto avansu nav absolūti nekāda sakara.
Kā jau kolēģi norādīja, 1.pielikumā Jums jāatšifrē taksācijas periodā samaksātais PVN, ko Jūsu gadījumā (kā PVN maksātājam) sauc par priekšnodokli.
Kā izskatās, Jums nav priekšstata par šo nodokli vispār. Jāpamācās, mīļo meitiņ!
Айвар, ну не ворчите, ну бывает - "затмение нашло", "крыша после балансов поехала" и т.п. Устали мы все.
Martinas
Es ņe vorču - par mīļo meitiņu nosaucu, vai tad tas tagad nozīmē vorčatj...?
Jāmācās taču mums visiem. Dižais tautas vadonis V.I.Ļeņins taču teica "... mācīties, mācīties un vēlreiz mācīties..."
Kā šodien to atceros.
Un vēl "Mūžu dzīvo, mūžu mācies...", beigās tāpat par muļķi nomirsi...
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture