Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Gada pārskats
Ka labak sutit vai nest personigi? Uz tēmu sarakstu
Atbildes (10)
šo to var pateikt, labāk nest

Princesite 26.04.2007 13:17
49 ziņojumi
49 ziņojumi
Es parasti nesu personīgi. VID darbinieks paņem visus eksemplārus, uzliek savus zīmogus un vienu eksemplāru patur. Bet man paliek apzīmogotie iesniegšanai bankā, arhīvā un UR.
Skatoties kur taisāties sūtīt. Uz VID labāk ar zīmogu par saņemšanu, bet UR -var arī pa pastu sūtīt.

Frezy 26.04.2007 13:18
1986 ziņojumi
1986 ziņojumi
А у Вас есть право подписи или все-таки годовой отчет подписывает руководство фирмы? Тогда как же Вы собираетесь вносить исправления в подписанный документ?

Malvine 26.04.2007 13:25
327 ziņojumi
327 ziņojumi
VIDā uzreiz neviens Jums neskatīsies un nepārbaudīs pareizību, īpaši ja nodosiet tagad- praktiski pēdējā brīdī. Pārbaudes sāksies vēlāk, un parasti to dara citi VID darbinieki.
tada sutisi, man paraksta tiesibas nav, tik pilnvara ka varu nodot.
cik tad isti eksemplariem jabut??? viens VId, viens Ur, viens mums. un vel kads????
cik tad isti eksemplariem jabut??? viens VId, viens Ur, viens mums. un vel kads????
Viens VID un viens UR. Pašiem protams arī viens.Esnesu un nododu.Betpašu gada pārskatu paraksta tie, kam to pēc likuma vajag darīt.Jums sacīja, ka Jūs neko nedrīkstat labot dokumentā, ko neesat tiesīgi parakstīt. Nodod Jūs viņu varat.:-)

Aivareno 26.04.2007 14:29
6641 ziņojums
6641 ziņojums
Pagajuša gadā man bija problēma tā dēļ, ka Gada parskats bija nosūtīts pa pastu, bet bankai vajadzēja ar VID zīmogu eksemplārs. Līdz ar to bija jaskrien uz VIDu un nēdeļu gaidīt kamēr apzīmogoja Gada pārskatu.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt