По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Gada pārskats

Достала я вас с этим вопросом :( Uz tēmu sarakstu

Достала я вас с этим вопросом :(
Ой, годовой отчет делаю первый раз и овсем запуталась - одни говорят одно, другие другое. Дело вот в чем - я читаю Likums par gada pārskatiem 20.1 pants:

Atliktā nodokļa saistību summas (ja tādas ir) norāda bilance ilgtermiņa kreditoru sastāvā, pievienojot jaunu posteni "Atliktā odokļa saistības", bet atliktā nodokļa aktīvu summas (ja tādas ir) - ilgtermiņa finanšu ieguldījumu sastāvā, pievnienojot jaunu posteni "Atliktā nodokļa aktīvi".

И вот не понимаю почему в скобках написано "ja tādas ir" ? От чего зависит есть ли отложенный налог или нет. В форуме предостаточно дискуссий на эту тему - и даже ответы, что считать ОПНП нужно в обязательном порядке, почему тогда в законе так написано?
Ainika
Ainika 15.04.2007 20:34
42 ziņojumi

Atbildes (5)

Пример- нет основных средств,нет неиспользоаанных отпусков и т.д
Klem
Klem 15.04.2007 20:38
212 ziņojumi
ja tādas ir - означает, ести ли он в активе или в пассиве.
Albina
Albina 15.04.2007 20:39
64858 ziņojumi
есть ли он...
Albina
Albina 15.04.2007 20:39
64858 ziņojumi
А если предприятие начало свою деятельность в 2006 году, 2 работника, и в отпуске естественно в том же году никто не был? Просто тогда прибыль уменьшается при этих расчетах.
Ainika
Ainika 15.04.2007 21:29
42 ziņojumi
И енно потому, что они не были в отпуске - у фирмы имеется долг перед ними, а в годовом отчете принято принимать во внимание долги, потому как данные по фирме должны быть достоверными.
Mu-maija
Mu-maija 15.04.2007 22:22
15945 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.