По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Gada pārskats

Grāmtavedības politikas maiņa + UIN deklarācija Uz tēmu sarakstu

Grāmtavedības politikas maiņa + UIN deklarācija
Palīdziet, lūdzu! Uzņēmums tika dibināts 2005.gadā, taču gada pārskatā par 2005.gadunetika iekļauti (rēķināti) uzkrājumi par neizmantotajiem atvaļinājumiem. Man ir skaidrs, kā saskaņā ar LGS atspoguļot šos uzkrājumus bilancē, taču ir neskaidrība par UIN deklarāciju. Piemēram, 2005.gadā uzkrājumi būtu bijuši 10Ls, taču 2006.gadā - 25 Ls. Normālā situācijā es būtu palielinājusi uzkrājumus par 15Ls un šo summu arī norādījusi UIN deklarācijas 19.rindā. Taču, tā kā 2005.gadā vēl netika rēķināti uzkrājumi atvaļinājumiem, 2006.gadā tiks ievadīta kopējā uzkrājumu summa - 25Ls. Vai man UIN deklarācijā ir jāuzrāda pilna summa - 25Ls, vai tikai starpība starp abu gadu summmām - 15Ls?? Loģiski jau it kā būtu uzrādīt visus 25Ls, taču tad sanāk nesakritība atliktā nodokļa aprēķinā
Santa_grinvalde
Santa_grinvalde 11.04.2007 16:53
nav ziņojumu

Atbildes (1)

так сделайте все в 2006.

за прошлый год многие не начисляли .
Uzzi
Uzzi 11.04.2007 17:50
nav ziņojumu

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.