По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Gada pārskats

Peļņas zaudējumu aprēķins -pārdošanas izmaksas Uz tēmu sarakstu

Peļņas zaudējumu aprēķins -pārdošanas izmaksas
Pamatdarbība -tirdzniecība, vai pārdošanas izmaksās likt darba algas un visu pārējo ar apgrozījumu saistīto vai ražošanas izmaksās -radās strīds.
Irucitis
Irucitis 30.03.2007 19:35
707 ziņojumi

Atbildes (6)

Это зависит от того чем занимаются ваши работники. Если что-то производят, то их зарплата прибавляется к стоимости готовой продукции. Если только торгуют, то будут расходы на реализацию.
Maija
Maija 30.03.2007 20:51
28223 ziņojumi
Tikai pārdod, tad būs pārdošanas izmaksās.Paldies.
Irucitis
Irucitis 01.04.2007 08:57
707 ziņojumi
Man gan zvērinātai revidents teica , ka ja tā ir pamatdarbības, tad ražošanas izmaksās.
Brindra
Brindra 02.04.2007 10:15
79 ziņojumi
Pie pārdošanas izmaksām, manuprāt, attiecināmas reklāmas un mārketinga izmaksas.
Dimma
Dimma 02.04.2007 10:40
1727 ziņojumi
Es arī uzskatu, ka tirdzniecības uzņēmumam iegādātā prece, pārdevēju algas u.t.t. tas pieder pie"pārdotās produkcijas ražošanas izmaksām".

Gada pārskatu likuma 22. pants

(1) Šā likuma 12. un 14.pantapostenī "Pārdotās produkcijas ražošanas izmaksas" parāda neto apgrozījuma gūšanai izlietotās produkcijas, preču vai pakalpojumu izmaksas ražošanas vai iegādes pašizmaksā.
Ane
Ane 02.04.2007 21:01
619 ziņojumi
Es arī tā visu laiku domāju,bet ravidente saka, ka vajag likt pārdošanas izmaksās.Iepriekš visu liku ražošanas izmaksās ,bet tagad jāmaina.
Irucitis
Irucitis 03.04.2007 20:45
707 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.