По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Gada pārskats

Nodokļu pārmaksas Uz tēmu sarakstu

Nodokļu pārmaksas
Uzņēmumā sāku strādāt 2006. gada vidū,tāpēc saņēmot no VID izdrukas,konstatēju,ka uz 2006. gada janvāri visiem nodokļiem ir bijušas pārmaksas, taču pētot 2005. gada bilanci nekur šīs pārmaksas grāmatvedis nav parādījis,ir redzami tikai parādi, kas ņemti no virsgrāmatas.Piedodiet,bet neko loģisku nespēju izdomāt šajā sakarā,varbūt kāds varētu man ieteikt,kā iegrāmatot šīs summas...:-(
Ella33
Ella33 29.03.2007 14:26
134 ziņojumi

Atbildes (3)

Acīmredzot kaut kādas summas ir iegrāmatotas jūsu uzskaitē, bet nav nonākušas līdz VID. Tādā situācijā es ņēmu izdrukas no VID par iepriekšējo gadu un salīdzināju ar atskaitēm, kas tika iesniegtas VID, kā arī samaksātās summas. Ķad atradīsiet kļkūdas cēloni, tad varēs domāt kā grāmatot.
Lienebe
Lienebe 29.03.2007 15:49
2527 ziņojumi
Iesaku pārbaudīt, vai ir ievadītas decembra atskaites. Un ar IIN - tur decembra nodoklis tikai pie janvāra atskaites būs redzams.

Brīžiem šīda pārmaksas ieraudzīšana ir ļoti mānīga, esiet uzmanīga.
Andaz
Andaz 29.03.2007 16:14
27897 ziņojumi
Skatos,ka izdrukā piem.socnod.pārmaksa parādās jau uz 31.12.2004,un tā tas velkās līdz visu 2005. gadu, vecākas izdrukas gan šobrīd man nav piejamas,kaut kāds murgs...
Ella33
Ella33 29.03.2007 16:39
134 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.