Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Nepiecieshama paliidziiba npp sastaadiishanaa Uz tēmu sarakstu
Nepiecieshama paliidziiba npp sastaadiishanaa
Labdien!
Mekleeju graamatvedi,kas par atliidziibu buutu ar mieru paliidzeet sastaadiit npp bilancei. Varbuut,ka kaadam tas padodas ...
Tas ir tas ko nu nekaadi nemaku sastaadiit...
Atbildes (17)
Paņemiet BILANCI 2005.g. nr. 4.Brīnišķigas tabulas un visi paskaidrojumi Naudas plūsmas pārskata sastādīšanai gan pēc tiešās gan netiešās metodes. Nevar nesaprast. Bet ja nu nekādi tad kurā rajonā strādājiet , varbūt kāds būs tuvumā:-D
Esmu centraa (Riiga), bet varu aizbraukt arii uz nepiecieshamo rajonu.
Tildes Jumī (ja nemaldos, Jūs strādājat ar Tildes Jumi) var uztaisīt naudas plūsmu. Piesaistiet atbilstošos kontus un naudas plūsma gatava.
Tur jau taa nelaime,kas iisti nesajeedzu kuri konti ir jaapiesaista..:-((( Taapeec arii izmisiigi veelos atrast kaadu graamatvedi,kas man vareetu paskaidrot ko kaa jaadaara un paliidzeet izveidot par 2006.gadunpp...:-(
Bet domaaju ka taajaas konsultaacijas tak vinji man nestaastiis kaa jaaveido naudas pluusma, jo tas jau pasham graamatvedim jaazin...
Biju dzirdējusi, ka Tildes Jumī naudas plūsma ir tik pēc kases principa. Vai kas ir mainījies?
Inceles , nu pēc netiešās metodes pavisam vienkārši ir naudas plūsma.Vai tad nav nekāds mācību palīglīdzeklis. Paņemiet bibliotekā BILANCI nummuru ko teicu8-)
Lai varētu palīdzēt uztaisit jāredz Jūsu bilance un p/z .
Tildē arī manuprāt ir tikai pēc tiešās metodes.
Man ir taa bilance vakaraa maajaas meeginaashu apskatiities kas tur iznaak...
Nu tur ir ļooti labi viss aprakstīt.
Shiis nedeljas briivdienaas plaanoju sataisiit gan bilanci gan pz, bet npp tas man ir traakas zobu saapes...
Inceles vispirms izlasiet bilanci, kuru Ilma ieteica un tad, ja netiekat galā vai rodas jautājumi varat sazināties arī ar mani ( e - pasts profilā)
Vai tad nekad neesat taisījusi? Pēc netiešas met. pavisam vienkārši ( varbūt tā man liekas jo arī taisu pēc netiešās)
Nu neesmu gan 2 ieprieksheejos gadus man gatavoja kursabiedrene, bet vinjai nekad nav bijis laika paskaidrot ko kaa jaadaara, suutiiju vinjai elektroniski, bet tagad vinja ir paarceelusies uz dziivi arrpus LV...un taa arii pakonsulteejusi un paskaidrojusi man vinja nav vareejusi deel lielaas noslogotiibas.
Apskatiihos Bilanci 2005. numuru var jau buut ka man pieleks...
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture