Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
kontējumi uzkrājumiem atvaļinājumiem Uz tēmu sarakstu
kontējumi uzkrājumiem atvaļinājumiem
Kad veidoju uzkrājumus atvaļinājumiem tie tika piesaistīti konkrētiem darbiniekiem, tagad kopējā uzkrājumu summa ir palielinājusies - bet dažiem darbiniekiem ir palielinājums un citiem samazinājums, kā pareizi kontēt tiem kam tā summa samazinājusies??
man ir D7210D7310 K4310
Atbildes (17)
atpakaļejoši caur tiem pašiem kontiem?? man tā likās.
Ww?????
po standartu 5grupa, ucitivatj kak saistibas
я тоже поставила в 5,а теперь читаю и не понимай.
Я оставила в накоплениях. Т.к. не восстанавливать в ПНП декл. рискованно. а про восстановление обязательств ничего нигде не сказано. ИМХО.
Inst
bet vai nav tā, ka caur 6XXX tad ja samazinās kopējā summa un tā summa arī UIN deklarācijā jārāda, a man pēc būtības kopējā summa palielinājās
Если общая сумма накоплений увеличилась, то 7210,7310/4310, а если уменьшилась, то 4310/65...
tur jau tā lieta, ka kopējā palielinājās, bet es programmas smalkumu dēļ nevaru kontēt par kopējo summu, man jākontē pa darbiniekiem, a tur vienam pieauga, citam samazinājās
es nevaru nomainīt kontam analītiku uz vienu operāciju, ja neievērošu analītiku iebraukšu lielās auzās.
Nu tad jākontē katram atsevišķi un kopējā summa jau izveidosies automātiski.
Bet es tomēr kontēju ar to pašu kontu kur jau ieliku piem. uz K 7xxx pēc analoģijas ar PL atl. vērtības norakstīšanu uz D 65XX, tad labi var redzēt darījuma peļņu vai zaudējumus. Un šeit analoģiski.
Un galarezultātu labi redzēsiet kas jāparāda UIN dekl.
un man jau liekas, ka arī 3 personām tas tomēr ir labāk pārskatāms,
pieraxtīšu 1 teikumu metodikai un pārdrukāsu metodiku
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture