Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
revizor SROCNO
uvazaemie KOLLEG!!!HELP!!!!Slucilas NEOZIDANNOST I PO DANNIM balansa srocno trebuetsa REVIZOR!!!!!DOBRIJ REVIZOR!!!!POMOGITE OPREDELITSA:-(
Atbildes (19)
Jums vajadzīgs zvērināts revidents?
www.lzra.lv
Man patīk strādāt ar Mariju Kaņepi, Veltu Dziļumu, Neldu Janoviču.
Tikai visi revidenti jau tagad ir diezgan aizņemti un nelabprāt vairs grib ņemt un ja ņem tad + piemaksa par ātrumu:-D
Только что звонила знакомая,тоже "вылез" присяжный, достали, работала почти(!) 2 часа, подписали акт, получила деньги и уехала.Знакомая оченно рада.
Комарик, каково, а?
Nu jauki, vilks paēdis un kaza dzīva
Kāpēc tikai pasaulē? Visumā!
uvaz.WW7,vsetaki obrasajus k vam licno po etomy voprosu.:-D V verhnej cakre zaselo opisanie processa(kotorij na 2 casa vremeni)Kak bi mne vam pozvonit??????????:-O
Миленький, так это ж не у меня! У меня две недели сидела и еще я к ней ходила...
oj!!!!kak ja rasstroilas,nocku spokojno pospala,vsja v mectah o vstrece s DOBRIM REVIZOROM!!!!OCEN GRUSTNO,OCEN:'(
Neko tā revidents! Divās stundās visu grāmatvedību pārbaudīja jaunam, nepazīstamam uzņēmumam! Supermens kaut kāds! Un cik jūs samaksājāt, ja nav noslēpums?
Man revidents pusgadu braukā, katru dokumentu apskata, n-tos aktus par pārbaudēm saraksta, visus līgumus pārlasa, pat uz būtiskām gramatiskām kļūdām līgumos norāda, kas varētu ietekmēt līguma izpildes rezultātus! Inventarizācijās piedalās!
Pašu gada pārskatu vien, mēs saskaņojam kādu nedēļu!
Nu tas atkal ir supermens savā veidā:-O
Можно предположить, что не очень загружен, раз так много ездит или очень дорого берет
Visiem revidentiem ir aptuveni vienādas cenas - vai viņš pusgadu braukā un godīgi dara savu darbu, vai ieskrien un izskrien no biroja!
Man revidents katru gadu rīko mācības saviem grāmatvežiem, konsultē... man nav problēmu piezvanīt vēlu vakarā un kaut ko pajautāt. Un tas viss ir vienā cenā, neko papildus nemaksāju!
Man nav uztraukumu pie VID pārbaudēm, zinu, ka viss ir kārtīgi pārbaudīts no revidenta puses un varu pamatot katru strīdīgo grāmatojumu. Un, ja to nevaru pati, to izdarīs mans revidents vai kāds no viņa biroja darbiniekiem!
Man arī tāda pat situācija, līdz 2005.gadamzv.revidents nebija vajadzīgs, 2007.gadamarī nebūs. Tagad sākot taisīt pārskatu pēkšņi attapos, ka pa decembra mēnesi apgrozījums pārkāpa pāri 200 000 ls, un sakarā ar jaunu PL iegādi gada beigās arī bilance pārkāpa pāri 100 000Ls.
Nezinu ko iesākt, jāgaida vadība un jāmēģina risināt šo jautājumu.
Ilma min to ka tagad visi revidenti aizņemti, bet ko darīt tādiem maziņiem uzņēmumiņiem kā mēs- gada pārskatu iesniegt bez?tas neies cauri:'( :'(
Varbūt no šeit forumā esošajiem var palīdzēt kā atrisināt šo problēmu?
Bivajut NJUANSI,kogda HOROSO cto mnogo ezdit i BISTRO rabotaetLOL
Попробуйте звонить, что нить да получится.многие стараются закончить к 1 апреля..Сходите на ихний сайт.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture